Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Irimie spune că spitalul „este o pată pe obrazul politicienilor suceveni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PLD, doctorul Cristian Irimie, consideră că problemele cu care se confruntă Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava reprezintă „o pată pe obrazul tuturor politicienilor suceveni”. Irimie a declarat că deşi în ultima perioadă se solicită demisia lui Costică Dăscăliuc din funcţia de manager al spitalului judeţean, o mare parte din vina pentru neajunsurile cu care se confruntă această instituţie o au liderii judeţului, respectiv conducerea Prefecturii şi a Consiliului Judeţean, şi reprezentanţii partidelor de guvernământ.

„Pentru ce să-şi dea demisia Costică Dăscăliuc? El nu a fost pus în funcţie pentru competenţele lui manageriale. A fost pus special pentru a duce spitalul de râpă. Iar acum poate să vină şi mama managerilor, şi tot nu se va îmbunătăţi situaţia de la spital”, a spus Cristian Irimie, cel care a ocupat funcţia de director al spitalului judeţean, înaintea mandatului lui Costică Dăscăliuc.

Pe de altă parte, Cristian Irimie consideră că cel care este responsabil pentru numirea lui Dăscăliuc în funcţia de manager al spitalului judeţean este prefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei. Vicepreşedintele PLD Suceava susţine că prefectul este cel care şi-a dat semnătura pentru acceptarea lui Costică Dăscăliuc în funcţia de manager. Mai mult, Irimie a contestat şi o serie de afirmaţii făcute de Orest Onofrei, potrivit cărora el ar fi fost demis din funcţia de director al spitalului, şi mai mult, că angajaţii „din eşalonul doi” din conducerea acestei instituţii au fost păstraţi în funcţie de Costică Dăscăliuc.

„Se pare că domnul prefect uită ce semnează. Domnul Dăscăliuc a fost numit de prefectul judeţului, care a avut în faţă CV-ul meu şi al actualului manager al spitalului. Şi în cele din urmă l-a semnat pe al lui Costică Dăscăliuc. Şi vreau să-i amintesc domnului prefect că eu nu am fost demis din funcţie, şi mai mult, nici o persoană din fosta echipă a lui Cristian Irimie nu a rămas alături de Costică Dăscăliuc, în afară de directorul medical”, a declarat vicepreşedintele PLD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Irimie spune că spitalul „este o pată pe obrazul politicienilor suceveni”.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Irimie spune că spitalul „este o pată pe obrazul politicienilor suceveni”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trist,dar adevarat trimis de
(23 nov 2007, 13:46:37
asa este!!!!orasul suceva este unul dintre cele mai frumoase si ingrijite orase ale tarii,insa spitalul judetean il coboara pe ultimul loc.asta e!e singurul loc in care nu se face nimic bun.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei