Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Scandal

O femeie a făcut circ două ore în faţa Parchetului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Persoanele care au trecut ieri, între orele 10.00 şi 12.00, prin faţa sediului care găzduieşte Parchetele sucevene au avut parte, de voie, de nevoie, de un spectacol neplăcut.

Angelica Puiu, din Humoreni, venită la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, a înnebunit pur şi simplu după ce a ieşit din audienţa la care a fost primită. A început să ţipe isteric şi să se tăvălească pe jos chiar înainte de a ieşi din clădire, răcnind în gura mare că nimeni nu îi face dreptate. După ce au văzut că nu o pot convinge cu frumosul, jandarmii care asigură ordinea în instituţie au scos-o cu forţa pe femeie afară. Au urmat scene isterice duse la extrem. Aşezându-se pe una din băncile din faţa Parchetului, la câţiva metri de sediul BCR Suceava, femeia a început să ţipe cât o ţineau puterile. Şi-a legat chiar baticul de gât, încercând să se sugrume.

„Toţi îşi bat joc de mine. Nu vor să-mi facă dreptate. Vreau să mor, împuşcaţi-mă”, striga isteric femeia jandarmilor chemaţi de colegi la faţa locului. Nu a putut explica ziariştilor care-i sunt problemele. Îşi blestema rudele, amintea de fetiţa care i-a fost nenorocită de un consătean, după care sărea brusc la altă povestea  Nimeni şi nimic nu a putut să o convingă că nu-şi poate rezolva problemele făcând circ.

Doi jandarmi şi două poliţiste comunitare au încercat mai bine de o oră să o calmeze pe femeie. Nu vroia să plece de pe bancă nici în ruptul capului. În cele din urmă oamenii legii au chemat o ambulanţă. Isteria femeii a devenit maximă când personalul medical a încercat să o convingă să urce în salvare. A fugit în parcul din faţa Parchetelor, tăvălindu-se pe jos. Cu mare greutate, printr-o acţiune în forţă, a fost pusă pe targă şi urcată în maşină. Curios, cei doi jandarmi care au stat lângă femeie aproape o oră şi jumătate au plecat de la faţa locului chiar când era nevoie de ei.     

A depus o plângere care este în lucru

Imediat după ce tot circul s-a încheiat, am încercat să aflăm ce probleme are femeia şi cum poate fi ajutată. Am aflat că pe 14 septembrie a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava o plângere penală împotriva unui consătean pe care îl acuză că i-ar fi speriat şi fugărit fiica de 11 ani. Terorizată, copila a sărit de pe un pod şi s-a lovit grav. Plângerea este în lucru la un procuror care a audiat mai mulţi martori şi urmează să fie soluţionată.

„A venit în audienţă  astăzi dimineaţă (n.r. ieri), solicitând relaţii în cauza pentru care a depus plângerea. I s-a comunicat că dosarul urmează a fi soluţionat de procuror şi va primi o comunicare în scris cu privire la soluţie”, a explicat Mariana Greţcan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a făcut circ două ore în faţa Parchetului.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a făcut circ două ore în faţa Parchetului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent