Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strategii democrate

Organizaţia Municipală Suceava a PD lucrează la „Biblia democratului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Membrii Birou Permanent Local al Organizaţiei municipale Suceava a PD lucrează la noul proiect politic al formaţiunii şi la strategia acesteia pentru perioada următoare, document care să se constituie în „Biblia democratului sucevean”. Preşedintele organizaţiei, Florin Olaru (foto), a declarat că fiecare membru al biroului de conducere va trebui să prezinte până săptămâna viitoare câte trei idei, subliniind că cele mai bune dintre acesteia vor sta la baza conturării viitoarei strategii a democraţilor la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ.

„Am solicitat în şedinţa de marţi a Biroului Permanent Local ca fiecare dintre membrii organizaţiei să-şi aducă aportul la consolidarea acesteia. În acest sens am stabilit ca până la şedinţa următoare a Biroului Permanent fiecare dintre noi să vină cu trei idei pentru a definitiva proiectul politic şi strategia pe care o vom aborda în următoarea perioadă. Programul politic va fi votat şi susţinut de către toţi membrii organizaţiei. Fiecare militant va trebui să-şi însuşească acest proiect care va reprezenta de fapt „Biblia democratului sucevean””, a declarat Olaru.

El a adăugat că ţinta organizaţiei este aceea de a face o impresie cât mai bună în competiţiile electorale care urmează. Florin Olaru a mai anunţat înfiinţarea în cadrul organizaţiei a unui „laborator de proiecte” unde să se pregătească atât proiecte politice, cât şi pentru comunitate, asta cu ajutorul consilierilor locali ai partidului. „Consilierii noştri vor avea temă de a propune şi susţine în deliberativ proiecte viabile pentru comunitatea noastră. Trebuie să înţeleagă toţi membrii Biroului Permanent Local că de modul cum se vor implica vor fi titularizaţi sau nu în primul unsprezece”, a conchis Olaru."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia Municipală Suceava a PD lucrează la „Biblia democratului”.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizaţia Municipală Suceava a PD lucrează la „Biblia democratului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează