Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Excursii la New York şi în Hawaii prin Icar Tours

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Sucevenii care doresc să-şi petreacă zilele de concediu în Statele Unite ale Americii au la dispoziţie două oferte de vacanţă oferite de Icar Tour. Şase zile în New York sau 17 zile în Hawaii, aceasta este oferta de vacanţă pe care o are Icar Tours pentru suceveni. Turul oraşului New York, vizitarea obiectivelor importante ale metropolei, precum Wall Street, Empire State Building, Manhattan, Brodway, cumpărături în celebrele magazine americane, vizită la Km 0 al oraşului, locul unde se aflau turnurile gemene, excursii opţionale la cascada Niagara şi Washington D.C, acestea sunt doar câteva din traseele pe care le vor parcurge sucevenii care aleg să-şi petreacă vacanţa la New York. Şase zile la New York costă 1180 de euro, sumă în care sunt incluse transportul cu avionul, transferuri aeroport-hotel, cazare pentru cinci nopţi în hotel de două sau trei stele cu mic dejun inclus, ghid însoţitor de grup, asigurare medicală şi asistenţă pentru obţinerea vizei pentru S.U.A. Preţul vacanţei nu include taxele de aeroport, taxa de programare la ambasada S.U.A şi taxa de viză, în valoare de 110 dolari, şi efectuarea de excursii opţionale trecute în program.

Icar Tours vine în întimpinarea sucevenilor dornici de excursii exotice şi le oferă o vacanţă de neuitat, de 17 zile, în Hawaii. Costul excursiei este de 2980 de euro, preţ în care include transportul cu avionul, taxele de aeroport, transferuri aeroport-hotel, cazare pentru 14 nopţi în camere duble de trei stele, mic dejun, ghid însoţitor de grup şi asigurare medicală. Taxele de interviu şi de obţinere a vizei, în valoare de 110 dolari, nu intră în costul excursiei.

Icar Tours a devenit în cei peste 10 ani de existenţă o agenţie de turism recunoscută pentru serviciile de calitate pe care le oferă. Un week-end la munte sau o escapadă romantică prin Europa, o croazieră de lux sau un sejur pe tărâmuri exotice, o aventură în junglă sau un safari în savană, este oferta bogată a agenţiei Icar Tours. Florin Barhalescu, manager general al agenţiei, a declarat că „Icar Tours este agenţia care oferă servicii de calitate, perfect pliate pe cerinţele clientului”.

Crăciunul şi Revelionul au intrat deja în atenţia agenţilor Icar Tour care au pregătit sucevenilor vacanţe în toate colţurile lumii, dar şi în ţară. Cei interesaţi de oferta Icar Tour au la dispoziţie, pentru a obţine mai multe informaţii, pagina de Internet www.icar.ro sau numărul de telefon gratuit 0800824538.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excursii la New York şi în Hawaii prin Icar Tours.
 Vizualizări articol: 1498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Excursii la New York şi în Hawaii prin Icar Tours5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează