Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Străini în noapte”

Florin Piersic şi Emilia Popescu au sedus publicul sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Publicul sucevean, iubitor de teatru, a fost, încă o dată, sedus de măiestria marilor actori români. „Străini în noapte”, Florin Piersic şi Emilia Popescu, au reuşit marţi seara, pe scena Casei Culturii din Suceava, să aducă în faţa publicului o  poveste fermecătoare despre timp, iluzii şi seducţie.

Recomandările extraordinare venite din partea criticilor de teatru, după ce piesa a avut premiera la Opera din Bucureşti, în 28 aprilie, au determinat ca sala să fie plină la ora spectacolului. Aşteptările şi plăcerea numeroşilor spectatori suceveni de a se întâlni cu cei doi mari actori nu s-au lăsat deloc înşelate, farmecul lui Florin Piersic şi al Emiliei Popescu cuprinzând scena şi sala, deopotrivă, încă din primele minute ale reprezentaţiei.

„Străini în noapte” este o comedie romantică, cu răsturnări surprinzătoare de situaţii, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă. Pierre este căsătorit şi tatăl unui adolescent. A rămas singur în Paris şi munceşte, în timp ce soţia şi fiul său sunt plecaţi în vacanţă. Juliette este o blondă tânără, frumoasă şi enigmatică. Îl întâlneşte pe Pierre într-un bar şi-i acceptă invitaţia de a mai bea un pahar la el acasă. Cum evoluează relaţia dintre ei? Cine este ea cu adevărat? Cine este el?, acestea sunt întrebările care captivează şi cărora spectatorii sunt nevoiţi să le caute răspuns pe măsură ce povestea curge.
Sub îndrumarea regizorală a maestrului Radu Beligan, evoluează cu farmec şi umor debordant personajele interpretate de Emilia Popescu şi Florin Piersic, care acum revine pe scenă. „Străini în noapte”, comedia scriitorului francez Eric Assous, pusă în scenă pentru prima dată în România, a beneficiat şi de decorul realizat de Puiu Antemir, un decor la fel de simplu ca şi realităţile vieţii surprinse de autor. Costumele au fost create de Irina Schrotter, iar muzica este semnată de Ionuţ Ştefănescu.
Piesa este jucată, din 2004, cu un uriaş succes, de Alain Delon şi Astrid Veillon, la Paris, dar şi în turnee în Franţa şi în Europa. Calitatea punerii în scenă de aici, din România, l-a impresionat chiar şi pe Eric Assous, prezent la premiera piesei de le Bucureşti. Firescul cu care cei doi actori români au reuşit să transmită mesajul operei i-a încântat şi pe sutele de suceveni prezenţi în sala de spectacol, care au ştiut să mulţumească artiştilor prin minute întregi de aplauze. Lipsa de educaţie a unor spectatori a făcut, şi de această dată, ca sunetul telefoanelor mobile uitate deschise să fie ca un ghimpe pentru cei de pe scenă, dar şi pentru spectatorii care respectă toate regulile unei săli de teatru.
Sucevenii care nu au reuşit, de această dată, să fie în sală la reprezentaţia dată de Florin Piersic şi Emilia Popescu, îndrumaţi de maestrul Radu Beligan, ca regizor, cu siguranţă nu vor trebui să rateze viitoarele ocazii de a fi părtaşi la o poveste despre adevăruri de viaţă simple, obişnuite, dar tulburătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Piersic şi Emilia Popescu au sedus publicul sucevean.
 Vizualizări articol: 1250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin Piersic şi Emilia Popescu au sedus publicul sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent