Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Provocare

Liberalii suceveni lansează o provocare directorilor democraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Liberalii suceveni lansează o nouă provocare şefilor de instituţii aparţinând altor partide decât PNL. Lidera liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ, Angela Zarojanu (foto), le-a recomandat acestora să iasă în faţă şi să vorbească despre realizările Guvernului Tăriceanu. Zarojanu consideră că a face acest lucru este normal în condiţiile în care, susţine aceasta, directorii respectivi se laudă cu succese în activitatea lor profesională când de fapt în spate se află realizările guvernului liberal.

„Îi aşteptăm să iasă la rampă şi să vorbească despre realizările guvernului Tăriceanu, care le-au deschis perspectiva îndeplinirii tuturor atribuţiilor de serviciu cu succes. Cine nu face acest lucru înseamnă că se află într-o culpă gravă. La partid critică PNL-ul, iar la serviciu laudă PNL-ul. Or cred că partidele în cauză sunt răspunzătoare să urmărească această chestiune, pentru că este vorba de verticalitatea lor, dacă o au”, a spus preşedinta PNL Suceava.

Zarojanu a precizat că problema şefilor de instituţii membri ai altor partide decât PNL s-a ridicat mai ales după moţiunea de cenzură a PSD respinsă de Parlament săptămâna trecută, în condiţiile în care respectivii sunt membri ai formaţiunilor politice care au votat pentru căderea guvernului.

„Având în vedere că moţiunea a fost depusă săptămâna trecută, a picat în Parlament şi pentru că partidele în cauză au votat pentru moţiune, au votat pentru cele 1000 de zile de haos, înseamnă că şi şefii din instituţiile descentralizate care sunt fideli partidelor respective sunt părtaşi la acest lucru. Or acum se ridică o problemă, cum vor putea ei în continuare să ducă politica guvernului Tăriceanu, având în vedere că sunt şi lideri politici şi eu cred că ei trebuie să reflecteze serios asupra acestor lucruri. Din surse am aflat că de fapt unii ar vrea să vină să se salveze în PNL pentru a-şi păstra funcţiile”, a  declarat Zarojanu.

Preşedinta PNL Suceava a ţinut să transmită directorilor în cauză că dacă nu vor vorbi despre realizările guvernului Tăriveanu, atunci vor avea o problemă. Mai exact, a spus Zarojanu, vor trebui să demisioneze. Lidera liberală nu a dorit să dea nume, însă recomandările ei vizează în special directorii Partidului Democrat.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni lansează o provocare directorilor democraţi.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii suceveni lansează o provocare directorilor democraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zaujanu suck trimis de
(11 oct 2007, 14:24:51
nominalizarile la functiile de director se fac de sub biroul lui steiciuc! prietenii stiu de ce!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează