Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coşmarul continuă

Restricţii de circulaţie în zona Cinematografului Modern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Traficul într-una dintre cele mai aglomerate zone din Suceava va fi dat peste cap de lucrările de reabilitare a reţelei de termoficare. Începând de astăzi, strada Dragoş Vodă va fi închisă traficului rutier din cauza lucrărilor ce se efectuează în zona Cinematografului Modern. Concomitent, în parcarea din faţa Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, se vor efectua săpături pentru înlocuirea conductelor de termoficare.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Sistematizări Rutiere din Primăria Suceava, estimările privind durata lucrărilor din această zonă arată că zona va fi blocată de săpături cel puţin până săptămâna viitoare. Viceprimarul Angela Zarojanu a precizat că posesorii autovehiculelor parcate pe strada Vasile Alecsandri au fost înştiinţaţi că trebuie să-şi mute maşinile prin intermediul unor fluturaţi prinşi în ştergătoarele de parbriz.

Dacă pe strada Dragoş Vodă se va putea intra cu maşina numai în partea superioară a arterei, nu şi în zona Cinematografului Modern, pe strada Vasile Alecsandri, spun autorităţile, „se va circula aproape normal”. Pentru început, traseul microbuzelor care transportă călători în regim de maxi-taxi nu va fi deviat. Dacă utilajele folosite la săpături vor ocupa una dintre cele două benzi de circulaţie, traficul auto se va desfăşura pe un singur sens.

După verificările efectuate ieri, de inspectorii Primăriei Suceava, s-a constatat că lucrările se desfăşoară într-un ritm „destul de redus”, din cauza numărului mic de muncitori de care dispun firmele ce au contractat lucrările, dar şi a sincopelor din aprovizionarea cu materiale. Managementul prost al unora dintre aceste societăţi a determinat ca aprovizionarea cu materialele necesare lucrărilor să se facă cu mare întârziere.

Pentru a evita situaţiile neplăcute în care străzi din municipiul Suceava au fost închise fără ca Primăria să fie înştiinţată de acest lucru, municipalitatea mai face o încercare de rezolvare a situaţiei şi va solicita astăzi un grafic de lucrări societăţilor contractate, în care se va specifica orarul echipelor de muncitori, inclusiv orele de masă, precum şi traseul pe care se vor efectua săpături.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţii de circulaţie în zona Cinematografului Modern.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricţii de circulaţie în zona Cinematografului Modern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent