Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incredibil

Elev accidentat şi lăsat în drum de o profesoară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

O profesoară de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a dat cu maşina peste un elev chiar în curtea şcolii. Şi-a continuat drumul fără să-l întrebe de sănătate, băiatul ajungând la spital abia câteva ore mai târziu.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 13.00, chiar la intrarea în incinta colegiului. Bogdan Malanciuc, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, a fost acroşat de autoturismul marca  ,,Daewoo Matiz”, condus de Iuliana Curaleţ, în vârstă de 32 de ani, profesor de informatică la aceeaşi unitate de învăţământ.

Abia şase ore mai târziu, la ora 21.00, tânărul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Elevul a început să aibă dureri mari la piciorul lovit de maşină la câteva ore după accident. Abia în acel moment s-a prezentat la medicul şcolii, care l-a trimis la Spitalul Judeţean Suceava. Părinţii au fost cei care l-au transportat la spital, ei sesizând ulterior şi poliţia despre accident. Conform primelor estimări ale medicilor, pentru a-şi vindeca leziunile de la picior elevul are nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

Secretomanie totală

Profesoara care a provocat accidentul nu a fost de găsit pe tot parcursul zilei de ieri. La şcoală nu a avut ore decât în prima parte a zilei, iar la telefonul mobil nu a răspuns pe tot parcursul zilei.

Întrebată cum comentează faptul că un cadru didactic a dat cu maşina peste un tânăr şi nu s-a gândit să-l ducă la spital, directorul colegiului, Crăiţa Buda Niga, a refuzat să dea un răspuns. A încercat doar să-şi scuze colega, spunând că aceasta nu ar fi sesizat că l-a lovit cu maşina pe elev şi de aceea nu a oprit să vadă în ce stare se află acesta. De altfel, am aflat că şi în faţa poliţiştilor profesoara a susţinut aceeaşi variantă.

Nici elevii colegiului nu ştiau, sau nu vroiau să spună prea multe. Se pare că accidentul s-a produs puţin după ce pauza de la ora 13.00 se încheiase, condiţii în care în curtea liceului nu se mai aflau prea mulţi elevi. Cum însă accidentul s-a petrecut în curtea şcolii, foarte probabil există martori care să fi văzut sau măcar auzit ceva.

Doar penal pentru fugă de la locul accidentului

În cursul zilei de ieri, poliţiştii care cercetează cazul au vorbit atât cu victima, cât şi cu autoarea accidentului. I-au întocmit profesoarei dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni. „Împotriva celei care a provocat accidentul s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Continuăm cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs evenimentul rutier”, ne-a explicat subcomisarul Cristian Papuc, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev accidentat şi lăsat în drum de o profesoară.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elev accidentat şi lăsat în drum de o profesoară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent