Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nelinişte

Nechifor, îngrijorat de viitorul proiectelor transfrontaliere Suceava- Cernăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor (foto), este îngrijorat că situaţia din Ucraina ar putea afecta programul de cooperare transfrontalieră între judeţul Suceava şi regiunea Cernăuţi, program în cadrul căruia se derulează o serie de proiecte finanţate din fonduri PHARE.

Nechifor a declarat că alegerile legislative desfăşurate duminică în Ucraina nu au dat o soluţie foarte clară pentru formarea unui guvern stabil şi de aceea apar semne de întrebare cu privire la viitorul proiectelor comune. În opinia oficialului sucevean, aceste proiecte sunt puse acum într-o stare de aşteptare pentru că autorităţile publice din Cernăuţi încă nu au un statut clar definit.

„Alegerile care s-au încheiat duminică în Ucraina nu au dat o soluţie foarte clară, o soluţie de a forma un guvern stabil în Ucraina şi de aceea ne punem anumite semne de întrebare cu privire la colaborarea cu partenerii din Ucraina. Sunt foarte mulţi bani la mijloc, avem până în prezent câteva milioane de euro pe care încercăm să le cheltuim pentru a dezvolta relaţiile dintre Ucraina şi România, dintre Suceava şi Cernăuţi şi avem speranţa ca în scurt timp colegii din Ucraina să găsească cea mai bună soluţie la modul în care vom putea merge înainte cu proiectele comune. Ar fi păcat să nu găsim acele soluţii pentru ca situaţia politică din această ţară să devină una stabilă”, a  spus Cătălin Nechifor.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean a ţinut să sublinieze că între judeţul nostru şi regiunea Cernăuţi au demarat proiecte de milioane de euro, în special vizând modernizări de drumuri. În program mai sunt incluse schimburi de experienţă la nivelul administraţiilor publice din cele două zone, schimburi culturale şi un forum economic programat să aibă loc la Suceava la sfârşitul acestui an.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor, îngrijorat de viitorul proiectelor transfrontaliere Suceava- Cernăuţi.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor, îngrijorat de viitorul proiectelor transfrontaliere Suceava- Cernăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează