Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bani pentru frigul iernii

Cererile pentru subvenţia la căldură, disponibile de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Cererile pentru acordarea subvenţiilor la căldură sunt disponibile de astăzi la sediul asociaţiilor de proprietari din municipiul Suceava, cât şi la sediul Primăriei.

Pentru început, au fost tipărite 20.000 de cereri pentru ajutoare de căldură, ţinându-se cont de numărul beneficiarilor din iarna trecută. Cea mai mare parte a cererilor au fost distribuite de ieri asociaţiilor de proprietari, care au datoria de a le împărţi locatarilor interesaţi de obţinerea subvenţiilor la căldură.

De subvenţiile la căldură pot beneficia toţi sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare sau care au centrale de apartament, dacă veniturile nete pe membru de familie sunt mai mici de 500 de lei. În cazul sucevenilor care au centrale de apartament, cererile pot fi obţinute atât de la asociaţiile de locatari, de la Primărie, cât şi de la ghişeele unde se plăteşte gazul metan.

Toate cererile completate vor trebui să fie avizate de asociaţiile de proprietari, care vor confirma dacă numărul de beneficiari este acelaşi cu numărul de persoane înregistrate în apartamentul respectiv. La cerere vor trebui să fie ataşate şi copii după buletinul beneficiarului principal, pe numele căruia se înregistrează subvenţia la căldură, următoarea etapă fiind cea de transmitere a acestora la Serviciul Asociaţii Proprietari, din cadrul Primăriei Suceava.

Acolo, acestea vor fi înregistrate şi analizate, tuturor solicitanţilor urmând să le fie transmisă acasă decizia de acordare sau nu a subvenţiei, precum şi nivelul acesteia, în funcţie de venituri.

În cazul proprietarilor de centrale de apartament, cererile pentru ajutoarele de căldură vor fi depuse la sediile EON Gaz sau la Primărie, la biroul înfiinţat special lângă registratură, la parter, în cazul acestora fiind obligatorie existenţa unei ştampile din partea EON şi a unui cod folio, obţinut de la aceeaşi companie.

Declaraţiile din cererile pentru subvenţii vor fi făcute de fiecare solicitant pe propria răspundere, sub incidenţa Codului Penal, pentru că orice nepotrivire între datele completate şi cele reale va fi considerată drept fals în acte.

Sucevenii vor trebui să depună cererile cât mai curând posibil, pentru că altfel vor pierde subvenţiile care se acordă pentru prima lună de iarnă – noiembrie.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cererile pentru subvenţia la căldură, disponibile de astăzi.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cererile pentru subvenţia la căldură, disponibile de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează