Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2010 - Anul XV, nr. 10 (4301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile cu buze cărnoase par mai tinere decât sunt în realitate

Femeile cu buze mai pline şi mai ferme par mai tinere decât sunt în realitate, chiar dacă au câteva riduri sau fire albe, potrivit unui studiu citat de BBC.
Buzele mari şi cărnoase pot lua câţiva ani de pe chipul unei femei, chiar dacă aceasta are câteva riduri sau fire albe, după cum a demonstrat echipa de cercetători de la Unilever, după ce a studiat chipurile a 250 de femei, printre care se numărau şi gemene.
Studiul, apărut în publicaţia PLoS One, a arătat că buzele subţiri sunt mai degrabă o trăsătură genetică, decât una determinată de mediul înconjurător.
Cercetătorii au descoperit că există o mare varietate în grosimea buzelor la femeile de peste 60 de ani, de la doar 3 milimetri - de la vârful buzei de sus la capătul celei de jos - la 2,2 centimetri.
În cazul femeilor care arătau mai tinere decât vârsta lor, diferenţa consta în dimensiunea mai mare a buzelor, au declarat experţii.
Buzele îşi ating volumul maxim la începutul vârstei adulte şi pot pierde din volum între vârsta de 30 şi cea de 40 de ani, făcând o persoană să arate mai în vârstă decât este în realitate. Chiar dacă operaţiile estetice şi injecţiile cu botox pot fi eficiente în mărirea volumului buzelor, specialiştii au păreri împărţite cu privire la efectul de întinerire pe care îl pot produce aceste proceduri. Implanturile cu colagen sau silicon pot avea şi efecte adverse dacă operaţia nu decurge normal.
Potrivit lui David Gunn, care a condus echipa de cercetători de la Unilever, femeile în vârstă cu buze subţiri care recurg la implanturi nu au multe de câştigat. "Doar arată ciudat, pentru că acest lucru nu poate contracara efectul produs de o faţă ridată", a spus el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile cu buze cărnoase par mai tinere decât sunt în realitate.
 Vizualizări articol: 1325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile cu buze cărnoase par mai tinere decât sunt în realitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei