Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Slipul tanga nu mai este la modă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lenjeria intimă a reprezentat mereu un capitol căruia femeile îi acordă foarte mare atenţie. Nu de puţine ori, sumele de bani rezervate pentru minusculele piese care pot fi admirate doar în intimitate sunt cât se poate de substanţiale.


Şi în materie de lenjerie intimă se pare că au loc schimbări cât se poate de surprinzătoare. Doamnele care vor să respecte ultimele tendinţe trebuie să ştie că slipul tanga nu mai este la modă. Nu mai este sexy, este incomod şi, uneori, este considerat chiar vulgar. În acest an, sunt preferabili boxerii pentru femei sau slipurile clasice. De acest lucru sunt convinşi englezii, aşa cum reiese din rapoartele ce prezintă situaţia vânzărilor la lenjerie intimă înregistrate în Marea Britanie şi care demonstrează faptul că minusculul slip este în cădere liberă. Situaţii similare sunt înregistrate şi în alte ţări ale Bătrânului Continent, ceea ce arată că doamnele au întors spatele acestui model de slip. Chiar şi experţii în domeniul lenjeriei intime i-au definit drept demodaţi, „incomozi şi vulgari”.
Trinny Woodall, prezentatoare a programului difuzat de postul de televiziune BBC „What not to wear” („Ce să nu porţi”), a declarat, în cadrul unui interviu acordat tabloidului Daily Mail: „Femeile care poartă tanga şi lasă să se vadă din pantaloni sunt dezgustătoare. Faptul că este minuscul nu este sinonim cu a fi sexy. O femeie nu este sexy dacă lenjeria este minusculă, ci prin atitudine, dar şi prin modul în care ştie să ascundă, nu doar să descopere”, a precizat Woodall.

Pe aceeaşi lungime de undă se află şi modelul Elle MacPherson, care a lansat o colecţie de lenjerie intimă şi care s-a bucurat de un foarte mare succes. „Este incomod să porţi tanga, femeile îşi doresc slipul clasic”, a precizat topmodelul.


Slipul clasic, preferat de vedete

Preferinţele vipurilor şi ale specialiştilor se regăsesc, de asemenea, şi în cele ale consumatorilor. Potrivit firmei britanice Tns, care se ocupă de studiile de piaţă, vânzările la lenjeria intimă tanga sunt în ultimii cinci ani în cădere liberă. În 2003, slipurile tanga reprezentau o treime din totalul vânzării de lenjerie din Regatul Unit, în timp ce, anul trecut, au reprezentat doar o zecime. Tot în 2003, englezoaicele au cheltuit o sută de milioane de lire sterline (aproximativ 134 de milioane de euro) pentru achiziţionarea de tanga, faţă de 44 de milioane de lire sterline (aproximativ 59 de milioane de euro) în 2007. În schimb, vânzările la slipul clasic s-au dublat în ultimii doi ani în Regatul Unit. „În prezent, este mult mai trendy să porţi lenjerie clasică. Este mult mai comodă decât tanga”, a comentat Elaine Giles, din cadrul Tns.


Potrivit tabloidului Daily Mail, slipul tanga a fost promovat la sfârşitul anilor ’90, când casa de modă Gucci a prezentat unul dintre modelele sale. Din acel moment, slipul tanga a devenit un obiect de lenjerie extrem de popular atât în rândul femeilor obişnuite, cât şi al divelor şi celebrităţilor din showbiz. Acum însă, la fel ca şi în ceea ce priveşte creaţiile vestimentare, şi în materie de lenjerie intimă se înregistrează o revenire către modele clasice, mult mai sobre şi mai distinse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Slipul tanga nu mai este la modă.
 Vizualizări articol: 2238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Slipul tanga nu mai este la modă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte