Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 158 (8075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


"Ar fi fost prea frumos"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Devine aproape comic cum CTP și Geambașu postează pe gsp.ro imediat după vreun meci al Simonei, de zici că sunt la concurență! Poate chiar sunt sau poate e unilaterală. Partea bună e că până acum am avut despre ce scrie. Sfertul cu Anisimova a respectat oarecum tiparele, adică Simona a decolat și apoi aproape că a aterizat forțat. A scăpat setul secund din mână la 5-1 și s-a întors exact din punctul cel mai îndepărtat din care se mai putea întoarce, fără prelungiri: 5-4, 0-40! Acolo și-a regăsit serviciul prim, făcând-o pe Anisimova să fie neputincioasă în a urca ultima treaptă după ce urcase un munte. CTP a remarcat pe bună dreptate o lovitură neconvențională la jucătoarea noastră, acel slice de rever în cross scurt, dar cred că a fost mai degrabă o improvizație, nu ceva tactic. Câteodată acestea reușesc și se transformă în încredere. Tot o improvizație a fost și un voleu drive de deasupra umărului, care e o lovitură la jumătatea drumului dintre voleul drive și smash, ceva nerecomandat, poate doar dacă te afli aproape de fileu. Deși putea lăsa mingea să cadă, Simona s-a repezit de departe în această lovitură și a dat un metru afară, ceea ce arăta dorința ei prea mare de a închide repede. Din fericire, a reușit să revină din punctul ăla descris mai sus.

Și uite așa a ajuns Simona într-o nouă semifinală de GS, fază în care a trecut mai departe aproape în jumătate din cazuri. Acum, cu Rîbakina, a ajuns fix la jumătate. Deci o adversară pe calapodul lui Badosa şi Anisimova, adică noua generație în căutare de glorie. Şi totuşi de data asta n-a mai mers. Serviciul Simonei, despre care se spunea că l-a îmbunătățit Mouratoglou, nu a ajutat-o, fiindcă de fapt el funcționa pe bază de încredere. Rusoaica, actuală kazahă, a subminat această încredere, cum altfel s-ar explica dublele alea din final?! Să fim realişti, semifinala la Wimbledon e un rezultat prea bun în absolut, chiar dacă circumstanțele actuale ne-au permis să visăm.

La băieți, după Djokovic, a fost rândul lui Nadal să bată în 5 seturi, ba chiar sub amenințare de abandon din cauza unei afecțiuni musculare la mușchii abdominali. Fritz a fost bun, dar nu suficient de bun încât să ia meciul pe cont propriu în fața unui Nadal diminuat, cum a făcut Wawrinka la Australian Open, în 2014. De văzut acum dacă Rafa se va putea prezenta în semifinala cu Kyrgios, altfel ”bad boy” va ajunge în prima finală de GS a carierei, la 27 de ani. Exact ca Jabeur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Ar fi fost prea frumos".
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
"Ar fi fost prea frumos"5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei