Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 158 (8075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iertat de pușcărie după ce, cu o sabie în mână, a amenințat o polițistă

Vineri, 8 Iulie 2022 (15:10:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Breaza, judecat pentru ultraj, după ce a provocat un scandal monstru, având o sabie în mână, a distrus bunuri, iar la sosirea poliției a amenințat o agentă, a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc la o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu suspendare. Judecătorii au considerat că Petrică Bodnar poate beneficia de clemență, în condițiile în care a executat în jur de o lună de arest preventiv.

Judecătorii i-au aplicat inculpatului un termen de încercare de 3 ani, în care are impuse restricții și obligații, printre ele și cea de a presta 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

În luna iulie a anului trecut, pe timp de zi, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Breaza, cătunul Pârâul Gropii, un localnic a distrus o poartă și colțul unui garaj.

Beat, Petrică Bodnar a pătruns și în incinta a două magazine din sat, unde a răsturnat mese și scaune.  

Individul s-a folosit de o sabie tip macetă cu care, printre altele, a lovit în colțul unei clădiri cu destinația garaj și a provocat distrugeri. Totodată, a provocat distrugeri la poarta de acces a unui imobil prin loviri cu același corp contondent.

Agenta de poliție care a intervenit la fața locului a fost amenințată cu moartea, de aici rezultând și infracțiunea de ultraj.

Agresorul a fost pus sub acuzare inițial pentru trei fapte de distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul fără drept de obiecte periculoase și ultraj.

Ulterior, el a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc doar pentru ultraj.

Instanța a dispus confiscarea de la inculpat a armei albe de tip sabie aflată la Camera de corpuri delicte a Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iertat de pușcărie după ce, cu o sabie în mână, a amenințat o polițistă.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iertat de pușcărie după ce, cu o sabie în mână, a amenințat o polițistă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei