Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 139 (8056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Primul pas a fost făcut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu, nu spre calificarea Naţionalei, pe care o vedem cape o FataMorgana (pe principiul: te uiţi la ea şi vezi ... că nu e!) de aproape un sfert de veac, ci spre curăţirea fotbalului românesc de gunoaiele care îl parazitează tot de zeci de ani. Am rămas aproape uluit să îl aud pe unul din cei doi comentatori de la Prima TV vorbind răspicat despre ceea ce eu am scris cred că de sute de ori chiar în această rubrică: despre lanţul de complicităţi care a făcut ca în vârful structurilor conducătoare, FRF şi LPF,să se tolănească în totală nesimţire nişte neisprăviţi, Burleanu şi Iorgulescu, care după ce că au distrus şi ce era cât de cât bun, mai au şi nesimţirea să-şi pună slugile (adică subordonaţii, preşedinţii de cluburi) să-i realeagă în unanimitate, mai rău cape vremea lui Ceauşescu, de parcă ne-ar fi adus numai calificări pe bandă rulantă şi măcar jum'ate din totalul trofeelor continentale! Ei, comentatorul respectiv n-a zis toate astea, dar sintagma "lanţul de complicităţi" a fost folosită în mod repetat, ceva asemănător spunând şi analiştii din studioul Digi Sport, ceea ce duce la ideea că lucrurile chiar aşa stau. În mod firesc, se naşte întrebarea pe care ei n-au lansat-o în eter, dar pe care eu am scris-o aici de foarte multe ori: unde sunt procurorii din România? Nu au în lucru decât cazurile Udrea şi Oprescu? Dar despre ce se petrece în fotbal n-au timp? Despre iadul din actele falsificate zeci de ani la Dinamo, care au generat tunuri de zeci, poate chiar sute de milioane de dolari, despre statutul absolut aberant al majorităţii cluburilor de prima ligă, despre licenţele acordate unora din ele fără nicio justificare, despre statutul de sclavi al fotbaliştilor (plătiţi în acte cu salariul minim pe economie, ceea ce înseamnă o evaziune de alte zeci de milioane anual la nivelul Ligii l) chiar nu au auzit niciodată domnii parchetari (că procurori aproape că nu se justifică să fie numiţi!)? Deşteptarea, parchetari români! Ori sunteţi şi voi complici!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul pas a fost făcut.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Primul pas a fost făcut5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei