Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 29 (6739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sistemul paralel aduce suspans

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei etape până la impozitul de 50% pe punctele realizate. Patru echipe care se bat pe două locuri, înșirate pe o distanță de trei puncte. Nici Astra nu se poate considera prea liniștită, n-o ajută programul. Vom avea în fiecare dintre cele trei runde meciuri directe. Etapa viitoare este dominată de derby-ul acronimelor FCSB-CFR, pe lângă care ce dulce parcă sună un Iași-Botoșani! Deși orice pronostic ține în acest moment de hazard, după ce s-a văzut la debutul în 2018, aș fi indicat Viitorul și Botoșani ca perdante în lupta pentru play-off. Totuși, pe una dintre ele ar putea-o salva o victorie în meciul direct, programat peste încă o etapă. Un egal le-ar putea condamna pe amândouă. Totuși, ca să îmi adaug și plasă de siguranță, aș zice că va rămâne pe dinafară perdanta din această partidă, la care să se adauge un nume surpriză, de exemplu Astra.

Bineînțeles, am văzut și meciul-vedetă al etapei trecute, dintre Dinamo și Craiova. Pentru a rămâne în zona de acces în play-off, încep cu dinamoviștii. Aceștia nu au arătat deloc rău pe faza ofensivă, iar cu Palic și Torje vor arăta și mai bine. Puteau da o lovitură nesperată de trei puncte la bara lui Nistor, însă ar trebui să fie mulțumiți și cu egalul. Oltenii iarăși nu câștigă un meci important, parțial pe mâna lor, parțial pe fluierul lui Hațegan, care a luat-o în jos pe tobogan. Cu toate astea, gsp.ro speculează că va fi delegat la un meci din optimile Ligii Campionilor. N-ar fi exclus să arbitreze impecabil, caz în care ar trebui ținut în vitrina pentru export.

Partea de play-out a clasamentului s-a animat și ea, dar afișul a fost ținut de demisia lui Ionuț Popa după înfrângerea Timișoarei la Sfântu Gheorghe. Deși echipa sa nu pare amenințată, față de anul trecut situația fiind parfum, iată că arădeanul a decis să se retragă în semn de protest pentru politica austeră dusă de autorități. Nu-mi dau seama la ce se aștepta, sunt totuși fonduri publice, iar fotbalul e ceva chiar frivol pe lângă artă, de exemplu. Dacă era d-na Firea primar la Timișoara, sigur îi transfera câteva statui în atac!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sistemul paralel aduce suspans.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sistemul paralel aduce suspans5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei