Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 ian 2016 - Anul XXI, nr. 2 (6115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Prost aici, genial dincolo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai ştiu în care din zile nu am văzut deloc fotbal. Cred că exact de Crăciun, deşi şi atunci s-au jucat ceva meciuri. Erau, ce-i drept, pe partea de lume unde Naşterea Domnului nu e omologată. În rest, ce să spun altceva decât că mă încântă faptul că putem urmări fotbal şi de Anul Nou, şi de fapt în oricare zi a anului. Cu siguranţă că ăsta e unul dintre marile (şi puţinele) lucruri pentru care putem spune că nu s-a murit chiar degeaba la Revoluţie. Ei, şi dacă tot avem fotbal cât e anul de lung, să remarcăm că marea revelaţie a începutului de an se numeşte Constantin Gâlcă şi este cel mai nou antrenor al lui Espanyol Barcelona. În această calitate, domnia sa a reuşit câteva meciuri chiar frumoase (i le-am văzut pe toate), inclusiv atunci când a luat bătaie. Dar marea reuşită este în mod evident egalul scos în faţa concitadinei care pornea ca favorită la distanţă cosmică. Numai că pe teren, Espanyol nu a fost cu nimic inferioară, şansele clare de gol, câte două, fiind distribuite perfect egal. Se poate spune că Barcelona a avut şi ghinion, la cele două bare, dintre care cea a "Canibalului" va concura sigur la "ratarea anului", dar dincolo de asta, Gâlcă a reuşit să-şi aşeze echipa în teren aproape perfect, ca un mare antrenor. Iar asta poate face pe oricine să se întrebe: de ce mama dracului de la Steaua a fost gonit de prost (pentru a face loc unui Rădoi pentru care nu găsesc calificativ, cum nici el n-a găsit calificare de antrenor!), iar la Espanyol devine genial aproape peste noapte? Răspunsul îl bănuiţi, desigur, şi în mod evident este cel corect: Gâlcă este neschimbat, este doar el însuşi, diferenţa constând în aceea că nici la Espanyol, nici în întreaga Spanie nu s-a născut vreun Becali. Şi, cu siguranţă, nici nu trebuie inventat! Adică, pur şi simplu, Gâlcă este lăsat să facă ce ştie el, să-şi facă adică meseria, fără a i se dicta la telefon în minutul 14 că trebuie să-l schimbe pe ăla cu ălălalt, fiindcă aşa vrea vreun cioban de la "oficială". În rest, sănătate şi lui, şi dv., şi să dea Domnul ca în 2016 să ne bucurăm de cât mai multe meciuri frumoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prost aici, genial dincolo.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Prost aici, genial dincolo5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai la lupta cea mare! trimis de
( 5 ian 2016, 13:33:14
Iată că, după 26 de ierni trecute fix, ni s-a revelat și marele adevăr al Revoluției: în esență, aceasta a avut loc pentru ca dl Popovici să poată urmări zilnic meciuri de fotbal la televizor. N-am murit degeaba!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare acrișoare Pot fi o gustare rapidă, de ronțăit la televizor sau, alături de o garnitură de orez, devin un fel de bază sățios și apetisant.Avem nevoie de:500 garipi de pui, o lingură amidon, o ceapă mică, 3 căței usturoi, o linguriță ghimbir proaspăt ras, 3- 5... Citeşte