Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 ian 2016 - Anul XXI, nr. 2 (6115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

5 ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Asfaltări de drumuri”

În anul 1961 muncitorii şantierului de drumuri Suceava au terminat lucrările de asfaltare a şoselei Fălticeni - Suceava şi Frasin - Cîmpulung.

De asemenea ei au executat 3 km de macadam pe şoseaua Sadova-Rădăuţi. Pentru anul 1962 este prevăzut să se asfalteze şoseaua Iacobeşti-Milişăuţi-Rădăuţi pe o distanţă de 8 km şi să se execute 6 km de macadam pe şoseaua Sadova-Rădăuţi”.

„Zori Noi”, Anul XVI, nr. 4378, Suceava, Vineri 5 ianuarie 1962.

 

„Huzur şi neruşinare în <Palatul de Venin>”

„În cabinetul nr. 2 (nici un om normal nu încape la masa de scris, dar nici tovarăşa nu încerca să încapă) găsim creioane, pixuri şi ultima carte de polimeri, poliesteri şi alte poliminuni de care nu auzise în viaţa ei...Prin sertare, nici un petec de hârtie. În schimb, pe noptiera de lângă patul ei de doamnă gingaşă, lângă patul ei de gânditoare se afla un volum din opere de Immanuel Kant, cu pagina 20 din introducere îndoită şi lipită cu scuipat, semn că până acolo i-au funcţionat glandele salivare. Spre deosebire de tovarăşa savantă de reputaţie mondială, el era de două ori mai dat dracului, pentru că în rafturile bibliotecii sub care dormea tovarăşul câine Corbu se aflau operele complete (notaţi bine, în franţuzeşte) ale lui Voltaire şi Bernardin de Saint Pierre, 12 volume, toate purtând însă cotele Bibliotecii Centrale Universitare de Stat...Operele lui Marx şi Lenin, bine legate în piele (de om ?), aurite pe la colţuri, pe la mijloc şi prin toate părţile de apucat cu mâna, erau puse la loc potrivit: într-o debara unde nu le mai găsea nici dracul.”

„Adevărul” (cotidian politic şi social), Anul I, nr. 9, Vineri 5 ianuarie 1990.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 ianuarie.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
5 ianuarie3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare acrișoare Pot fi o gustare rapidă, de ronțăit la televizor sau, alături de o garnitură de orez, devin un fel de bază sățios și apetisant.Avem nevoie de:500 garipi de pui, o lingură amidon, o ceapă mică, 3 căței usturoi, o linguriță ghimbir proaspăt ras, 3- 5... Citeşte