Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 ian 2016 - Anul XXI, nr. 2 (6115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ieri

Aproape jumătate din autobuzele TPL nu au pornit din cauza gerului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Temperaturile extrem de scăzute înregistrate în ultimele zile au dat bătăi de cap societăţii de transport public local din Suceava, dar şi călătorilor, care au îngheţat prin staţii, în aşteptarea unor autobuze care au venit cu mare întârziere faţă de programul normal.

Asta deoarece, din cauza gerului, aproape jumătate din autobuzele TPL nu au mai putut fi pornite ieri dimineaţă, când temperaturile înregistrate la nivelul solului au fost de aproximativ –20 de grade Celsius.

„Din cauza gerului am întâmpinat numeroase probleme – conducte sparte, furtunuri plesnite, a îngheţat aerul din instalaţii, chiar şi antigelul. La unele nu ajunge căldura din autobuz până în faţă la şofer, care nu are cum lucra la asemenea temperaturi. Am rămas cu jumătate din parcul auto în curte. Doar 15 autobuze au putut fi scoase pe trasee”, a spus administratorul unic al TPL, Darie Romaniuc.

Ca pentru a pune capac la aceste probleme, cauzate de lipsa unor spaţii în care autobuzele să fie ţinute la cald, peste noapte, singurul spaţiu încălzit cât de cât, atelierul de reparaţii, a rămas fără sursă de căldură, tunul de aer cald defectându-se tocmai acum, când era nevoie mai mare de el.

Tot din cauza frigului, spălarea autobuzelor TPL a devenit „misiune imposibilă”, pentru că apa ar îngheţa pe ele aproape imediat, uşile nu ar mai putea fi deschise, plus că ar exista pericol de alunecare pentru călători, dacă apa de pe podele formează luciu de gheaţă.

O rezolvare parţială pentru aceste probleme ar putea fi pusă la dispoziţia celor de la TPL prin alocarea de la bugetul local al Primăriei Suceava a fondurilor necesare pentru realizarea unei staţii ITP şi a unei spălătorii moderne, care să deservească parcul auto de transport în comun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape jumătate din autobuzele TPL nu au pornit din cauza gerului.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape jumătate din autobuzele TPL nu au pornit din cauza gerului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La puscarie!!!! trimis de
( 6 ian 2016, 01:42:16
nu stiu cu faceti domnule darita dar de fiecare data va cosmetizati esecurile in asa fel incat sa mai cereti niste bani de la municipalitate. ce faceti cu garajele de pe strada traian vuia? le-ati inchiriat? pentru faptul ca sunteti un incompetent incapabil sa duca TPL-ul, care are monopol pe cele mai bune trasee de transport persoane din mun. Suceava, pe profit vreti sa vi se mareasca cota de bani de la buget. oare am inebunit cu totii in orasul asta? oare tu si prelipcarul sef chiar ne credeti pe toti nebuni si prosti? ai garaje, animalule, pe str. Traian Vuia. ca esti prost sau cascat si ai uitat sa le bagi in garaj, asta e altceva. dar nu mai da vina pe primaria suceava care nu iti da bani

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare acrișoare Pot fi o gustare rapidă, de ronțăit la televizor sau, alături de o garnitură de orez, devin un fel de bază sățios și apetisant.Avem nevoie de:500 garipi de pui, o lingură amidon, o ceapă mică, 3 căței usturoi, o linguriță ghimbir proaspăt ras, 3- 5... Citeşte