Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2014 - Anul XIX, nr. 73 (5582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Jose cu ifose

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

L-o duce capul pe Jose Mourinho, dar, aşa cum se spune în popor, acolo unde e multă minte, e loc şi de prostie. De i se spune fudulie sau “vorbeşte gura fără el”, este de fapt acelaşi lucru. S-a apucat Specialul să se ia de fosta sa echipă, Real Madrid, cică se miră cum de nu e pe primul loc! Până acum, când Realul avea 4 puncte peste Barcelona, nu i s-a auzit guriţa. Au fost de ajuns nişte greşeli individuale din partea unor jucători ca Sergio Ramos şi Xabi Alonso pentru ca o Barcelona norocoasă, mai degrabă, să plece cu toate punctele de pe Santiago Bernabeu. Carlo Ancelotti i-a răspuns elegant că anul ăsta echipa măcar se bate la titlu, în timp ce anul trecut nu mai era demult în cărţi. Şi într-adevăr, în 2013, după 30 de etape, Realul lui Mourinho avea mai puţin cu 8 puncte decât are în prezent trupa madrilenă. Care acum se bate cu doi adversari, căci Atletico se află la cel mai bun sezon din istorie! Deci mai uşor cu pianul pe scări, mister Mou… Ar trebui să-i explice cineva că un titlu şi o cupă, în 3 ani petrecuţi în fotbalul spaniol, ar însemna mare lucru doar dacă respectivele trofee le-ar fi obţinut cu altă echipă, nu cu Real sau Barcelona. Iar, pe de altă parte, Ancelotti nu-i e cu nimic inferior, este şi el dublu câştigător de Liga Campionilor, ba chiar are şi un titlu cu… Chelsea! Culmea e că, apropo de Chelsea, imediat Mourinho a primit o lecţie, echipa sa pierzând la o echipă de pe loc retrogradabil, printr-un autogol al lui Terry! Zeii fotbalului nu dorm…

Dar cei ai tenisului? Ăştia au făcut în aşa fel încât favoriţii 1 şi 2 la Miami, despre care scrisesem că nu mai defilează ca altădată, să sară amândoi peste semifinale, pe motiv de neprezentare a adversarilor! Deci Rafa Nadal şi Nole Djokovic se vor fi înfruntat iarăşi într-o finală, ca favoriţi principali ai turneului, exact reţeta de pe tabloul feminin, unde Serena Williams a cam redimensionat-o pe chinezoaica Na Li, punând iarăşi lucrurile la punct în privinţa şefei din circuitul WTA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jose cu ifose.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Jose cu ifose5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei