Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fustele scurte şi bluzele cu decolteu, factor disturbator la locul de muncă?

Bărbaţii consideră că vestimentaţia sumară a colegelor de birou reprezintă un factor care le distrage foarte des atenţia, aceştia neputând să îşi desfăşoare activitatea la capacitate maximă.

Un studiu desfăşurat recent în Marea Britanie demonstrează că fustele scurte, bluzele sumare şi pantalonii mulaţi sunt doar câteva dintre articolele vestimentare pe care, atunci când le poartă colegele de birou, le consideră factori importanţi de distragere a atenţiei.

Pantalonii mulaţi au fost votaţi de circa 32 la sută dintre bărbaţii care au participat la studiu drept unul dintre articolele vestimentare care ar trebui interzise în timpul programului. Pe deasupra, pantalonii sau fustele cu imprimeuri de animale sunt considerate de 30 la sută dintre persoanele de sex masculin la fel de deranjante.

27 la sută dintre bărbaţi mai spun că bluzele prea transparente ar trebui de asemenea interzise, în timp ce 24 la sută dintre cei chestionaţi sunt de părere că au catalogat drept interzise fustele scurte. Pe de altă parte, 22 la sută dintre bărbaţii care au participat la studiu au spus că în opinia lor bluzele prea scurte şi cu decolteu sunt printre articolele vestimentare pe care colegele de birou nu ar trebui să le poarte.

Totodată, circa 67 la sută dintre bărbaţi susţin că pantalonii scurţi pentru femei ar trebui să fie interzişi la birou, iar 52 la sută dintre aceştia cred că fustele scurte sunt un semn de lipsă de profesionalism, relatează dailymail.co.uk.

De cealaltă parte, femeile consideră că o vestimentaţie compusă din articole roşii le face să se simtă mai sigure pe ele. În acelaşi timp, respondentele au precizat că şi culoarea rujului pe care îl poartă are un impact major asupra stării lor de spirit. Rujul roşu este cel mai indicat pentru femeile care vor să fie mai încrezătoare la locul de muncă.

Doctorul Gayle Brewer, lector la Universitatea de Psihologie UCL din Marea Britanie, susţine că hainele pe care le purtăm zilnic au un aport foarte important vizavi de încrederea în sine.

"Hainele şi culorile pe care le purtăm zilnic au un impact major asupra felului în care ne simţim şi starea pe care o emanăm. Roşul este în general o culoare care inspiră încredere şi putere", a declarat Brewer, potrivit sursei citate.

Studiul care a relevat aceste rezultate a fost desfăşurat de către Fundaţia Britanică pentru Studiul Inimii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fustele scurte şi bluzele cu decolteu, factor disturbator la locul de muncă?.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fustele scurte şi bluzele cu decolteu, factor disturbator la locul de muncă?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei