Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2011 - Anul XVI, nr. 213 (4811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eleganţă pentru seară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă vreţi să vă aflaţi în centrul atenţiei de fiecare dată când ieşiţi seara în oraş, trebuie să ştiţi care sunt accesoriile care vă ajută să aveţi întotdeauna o imagine impecabilă

Orice femeie care îşi doreşte să fie vedeta serilor petrecute în oraş, alături de iubitul sau prietenii săi, ori să nu fie trecută cu vederea în cadrul unui eveniment monden ştie, probabil, care sunt ultimele tendinţe în modă şi le respectă cu sfinţenie pentru a se face remarcată. Fără îndoială, hainele sunt un element important atunci când vine vorba de afişările în public sau participarea la evenimente sociale, dar ele singure nu sunt suficiente pentru a vă face să străluciţi. Accesoriile sunt esenţiale atunci când vreţi să fiţi în centrul atenţiei, pentru că ele au capacitatea de a transforma complet o ţinută obişnuită, întrucât detaliile fac diferenţa.

 

Rochie lungă pentru o eleganţă absolută

Rochia lungă este recomandarea tuturor stiliştilor atunci când trebuie să participaţi la un eveniment social important - o aniversare specială, o nuntă, un botez sau alte petreceri de acest fel. Acest model de rochie este avantajos pentru orice siluetă şi, cel mai important, este considerată drept obiectul vestimentar elegant prin definiţie. Rochia lungă este o alegere perfectă pentru o petrecere tip cocteil sau un eveniment unde ţinuta este obligatorie, dar nu este recomandată pentru o ieşire obişnuită cu prietenele, într-o seară care se presupune că va fi nepretenţioasă.

 

Rochiţa neagră, clasică şi mereu la modă

Nu este de mirare că rochiţa neagră este considerată drept obiectul vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei. Avantajele pe care le prezintă rochiţa neagră nu pot fi trecute cu vederea. În primul rând, este un obiect vestimentar „nemuritor”, care este şi va rămâne întotdeauna la modă. În al doilea rând, este suficient de elegantă încât să fie potrivită pentru a fi purtată la un eveniment „pretenţios” şi suficient de neprotocolară încât să fie o alegere ideală nu doar pentru o ieşire în timpul zilei, ci şi pentru o ţinută de zi cu zi. În plus, datorită culorii sale, ea poate fi purtată împreună cu accesorii de orice culoare, la fel de bine cum poate fi piesa centrală a unei ţinute monocrome, care poate fi în egală măsură elegantă şi sobră. Cum poate fi accesorizată în mod ideal o rochiţă neagră? Cu o pereche de cercei eleganţi şi strălucitori, o pereche de pantofi sau sandale feminine asortate unei genţi şic fiind indicat ca aceste accesorii să creeze un contrast plăcut cu negrul rochiei. Astfel nu veţi trece niciodată neobservată şi vă veţi face remarcată prin eleganţă şi bun gust.

 

Geantă, încălţăminte, bijuterii

Geanta este accesoriul-vedetă al oricărei petrecăreţe care se respectă. Sub formă de plic elegant, poşetă cu baretă sau poşetuţă tip portfard, geanta purtată la o ţinută de seară trebuie să fie definită prin eleganţă şi strălucire. În acest an se poartă atât plicurile de dimensiuni mici, în care încap doar telefonul şi cheile, cât şi cele supradimensionate.
Materialele din care sunt confecţionate acestea nu trebuie să fie neapărat preţioase (poşetele extrem de elegante sunt recomandate doar în cazul în care şi rochia pe care o purtaţi este realizată din materiale fine), însă aplicaţiile din paiete sau ştrasuri vă vor scoate din anonimat.
Încălţămintea pe care o purtaţi împreună cu o ţinută de seară trebuie neapărat să fie cu tocuri - cât mai înalte. Oricât de incomod vi s-ar părea să purtaţi pantofi sau sandale cu toc, acest model de încălţăminte este absolut necesar pentru reuşita unei ţinute pentru seară. Încălţămintea cu toc va alungi silueta şi va crea impresia că picioarele dumneavoastră sunt lungi şi foarte bine conturate, deci iată încă două argumente în favoarea pantofilor cu toc. Stiliştii vă recomandă ca la o rochie elegantă să nu purtaţi decât pantofi sau sandale, în cel mai „rău” caz ghetuţe, în nici un caz cizme.
În fine, bijuteriile sunt accesoriile care definesc ţinuta. Acestea trebuie alese nu doar în funcţie de modelul hainelor purtate, ci şi în funcţie de stilul dumneavoastră personal.
Dacă alegeţi să purtaţi o rochie lungă şi foarte elegantă, recomandarea este să afişaţi bijuterii preţioase, dar discrete, care să completeze ţinuta, nu să o încarce. În schimb, dacă optaţi pentru o rochiţă neagră, bijuteriile ar trebui să fie colorate sau foarte strălucitoare, pentru a crea un contrast plăcut cu hainele pe care le purtaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleganţă pentru seară.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Eleganţă pentru seară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei