Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce cred bărbaţii despre femei - idei greşite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbaţii îşi fac uneori anumite idei greşite despre femei şi despre comportamentul acestora în „domeniul" amorului, idei care de multe ori distrug o potenţială idilă chiar înainte ca ea să se înfiripe.

Bărbaţii se plâng mereu că femeile sunt nişte enigme nedezlegate, din cauza cărora ei devin confuzi şi nedumeriţi. Acest fenomen se petrece din cauza faptului că domnii aud sau îşi fac în fiecare zi idei preconcepute despre femei, despre ce preferă ele şi ce le displace acestora pe scena întâlnirilor. Din cauza acestor ipoteze, bărbaţii dau greş la întâlniri, comportându-se altfel decât şi-ar dori partenerele lor şi distrugând astfel şansele unei relaţii care poate fi frumoasă.

Vă prezentăm câteva dintre ideile greşite pe care bărbaţii şi le fac despre femeile aflate în căutarea unui partener. Ştiind aceste lucruri, veţi putea să nu vă distrugeţi din start şansele pe care le-aţi putea avea cu o femeie deosebită.

 

Femeile impun restricţii

Foarte mulţi bărbaţi evită să se implice într-o relaţie serioasă de teamă că vor ajunge „sub papuc". Deşi există şi femei care vor încerca să le impună iubiţilor lor limite şi restricţii, cele mai multe doamne şi domnişoare au încredere în partenerul lor şi în capacitatea lui de a lua cele mai bune decizii. Strategia femeilor este alta: ele îşi lasă partenerii să facă tot ce cred ei de cuviinţă, iar dacă nu sunt mulţumite de decizia luată, abia atunci îşi dau cu părerea. Mulţi bărbaţi se tem că o relaţie le va îngrădi libertatea, dar nu este chiar aşa, căci o femeie cu capul pe umeri înţelege că, deşi sunt implicaţi într-o relaţie, partenerii au nevoie să îşi păstreze individualitatea, au nevoie de spaţiu şi de libertate.


Îşi pun sentimentele pe tapet

Această idee este total greşită, căci cele mai multe femei nu sunt deschise atunci când vine vorba să îşi exprime sau să îşi arate sentimentele. Există chiar unele cazuri în care bărbatul, oricât de atent şi intuitiv ar fi, nu îşi va da seama de ceea ce simte partenera lui pentru el. Unele doamne şi domnişoare îşi ascund intenţionat sentimentele, pentru a afla ce simte bărbatul din viaţa lor - este un fel de test pe care mulţi bărbaţi nu îl trec. În plus, femeile sunt experte în a disimula, aşa că, domnilor, obţineţi o confirmare înainte de a vă entuziasma că femeia care vă place este şi ea interesată de dumneavoastră.

 

Vor să vorbească nonstop cu partenerul

Dacă sunteţi cumva convins că, indiferent de cât de nouă sau de veche este relaţia, partenera dumneavoastră vrea să vorbiţi şi să comunicaţi în fiecare secundă, ei bine, vă înşelaţi. Nu toate femeile sunt obsedate să fie în contact cu partenerul lor în fiecare clipă. Sigur, e posibil ca (mai) toate doamnele şi domnişoarele să aibă o preferinţă pentru a scrie SMS-uri în timpul zilei, doar pentru a-şi înştiinţa iubitul că se gândesc la el. Însă, dacă iubita dumneavoastră are o carieră, o activitate, prieteni, familie, hobby-uri, nu vă va „vâna" şi nu vă va bate la cap.

 

Orice femeie îşi face timp pentru „el"

Se spune că mereu ne facem timp pentru persoanele care ne sunt dragi, iar bărbaţii cred că zicala este valabilă şi în cazul relaţiilor. Altfel spus, domnii sunt de părere că o femeie îşi va face întotdeauna timp pentru bărbatul de care este interesată. Nimic mai greşit. Doar pentru că femeia respectivă îl place, aceasta nu înseamnă că îşi va elibera programul doar pentru a fi disponibilă de fiecare dată când partenerul va dori să se întâlnească. Dacă un bărbat invită o femeie în oraş şi ea îi spune că este foarte ocupată şi nu ştie când ar fi o dată potrivită, este foarte posibil să spună adevărul (bineînţeles, aceasta poate fi şi o scuză pentru a evita întâlnirea cu un bărbat neinteresant din punctul ei de vedere). Domnilor, în epoca modernă există foarte multe femei active, ocupate şi dedicate carierei, care nu trăiesc doar pentru a „vâna" bărbatul ideal, iar orice bărbat care înţelege acest lucru se bucură de întreaga apreciere a sexului frumos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce cred bărbaţii despre femei - idei greşite.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce cred bărbaţii despre femei - idei greşite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei