Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2010 - Anul XV, nr. 168 (4459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Radcliffe va interpreta rolul principal într-un thriller cu fantome

Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter", va interpreta rolul principal în lungmetrajul "The Woman in Black", produs de studiourile Hammer, pe baza romanului omonim al scriitoarei Susan Hill, informează bbc.co.uk.

Daniel Radcliffe va interpreta rolul unui tânăr avocat ajuns într-un orăşel britanic bântuit de o stafie.

Scenariul acestui proiect cinematografic a fost scris de Jane Goldman, iar regia va fi asigurată de James Watkins, cunoscut pentru horror-ul "Eden Lake", lansat pe marile ecrane în urmă cu doi ani.

Romanul "Femeia în negru/ The Woman in Black", scris de Susan Hill, a stat la baza unei piese de teatru care se joacă în continuare pe West End, la Londra, la peste 20 de ani de la debut.

Daniel Radcliffe participă în prezent la filmările pentru cel de-al optulea şi ultim film din seria "Harry Potter", inspirat din romanele autoarei J. K. Rowling. Al şaptelea film al seriei, "Harry Potter şi Talismanele Morţii 1", va fi lansat pe 19 noiembrie, în timp ce partea a doua are programată premiera pe 15 iulie 2011.

Cele şapte volume ale francizei "Harry Potter" au fost traduse în peste 67 de limbi străine. Cărţile au fost vândute în peste 400 de milioane de exemplare, în mai mult de 200 de ţări. Adaptările pentru marele ecran ale acestor volume au generat încasări de peste 5,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Daniel Radcliffe a debutat atât pe Broadway, cât şi pe scena din West End, în piesa "Equus" de Peter Shaffer, în 2007, respectiv 2008. Actorul britanic va reveni pe Broadway în primăvara anului viitor, în musicalul "How To Succeed In Business Without Really Trying".

Compania Hammer a devenit "sinonimă" cu genul horror în anii 1950, graţie unor filme precum ""Dracula" şi "The Mummy". Printre succesele acestei case de producţie cinematografică se numără "Blestemul lui Frankenstein" şi "The Curse of the Werewolf". Compania a fost revitalizată în 2007, după ce a fost achiziţionată de un consorţiu olandez.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Radcliffe va interpreta rolul principal într-un thriller cu fantome.
 Vizualizări articol: 329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Radcliffe va interpreta rolul principal într-un thriller cu fantome0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei