Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Homer Simpson, desemnat cel mai important personaj de film şi televiziune din ultimii 20 de ani

Homer Simpson a fost desemnat cel mai important personaj de film şi televiziune creat în ultimii 20 de ani, potrivit unui sondaj realizat de revista americană Entertainment Weekly, informează dailymail.co.uk.

Homer, personajul din serialul animat "Familia Simpson", i-a depăşit în acest sondaj pe Harry Potter şi pe Buffy din "Buffy - Spaima vampirilor".

Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson", a declarat că milioane de persoane pot să se identifice cu Homer, cel care a făcut celebră pe plan mondial sintagma "D'oh".

"Oamenii se ataşează de Homer, deoarece cu toţii avem uneori anumite dorinţe pe care nu vrem să le recunoaştem. Homer spune întotdeauna, din instinct, primul lucru care îi vine în minte", a declarat creatorul serialului.

Personajul Harry Potter, creat de autoarea J.K. Rowling, descris drept "o legendă pe plan mondial", a ocupat poziţia a doua în acest clasament. Potrivit redactorilor revistei Entertainment Weekly, Harry Potter reprezintă "o sursă de inspiraţie şi un erou al zilelor noastre".

Buffy, protagonista serialului de televiziune "Buffy - Spaima vampirilor", s-a clasat pe poziţia a treia în topul celor mai importante personaje de film şi televiziune din ultimii 20 de ani.

Tony Soprano, şeful mafiot din serialul "Clanul Soprano", a ocupat locul al patrulea, iar personajul Joker interpretat de Heath Ledger în superproducţia "Cavalerul negru/ The Dark Knight" s-a clasat pe poziţia a cincea.

Locurile următoare au fost ocupate, în ordine, de Rachel, personajul interpretat de Jennifer Aniston în serialul "Prietenii tăi/ Friends", Edward Scissorhands, interpretat de Johnny Depp în filmul "Edward Mâini-de-foarfece", Hannibal Lecter, interpretat de Anthony Hopkins în thrillerul "Tăcerea mieilor", Carrie Bradshow, interpretată de Sarah Jessica Parker în franciza "Totul despre sex", şi SpongeBob, din serialul de desene animate "SpongeBob SquarePants".

Din Topul 100 al celor mai importante personaje de film şi televiziune, alcătuit cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a revistei americane Entertainment Weekly, mai fac parte Fox Mulder şi Dana Scully din serialul SF de televiziune "Dosarele X", Cartman din serialul "South Park", dar şi Austin Powers - interpretat de actorul Mike Meyers - în filmele din franciza omonimă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Homer Simpson, desemnat cel mai important personaj de film şi televiziune din ultimii 20 de ani.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Homer Simpson, desemnat cel mai important personaj de film şi televiziune din ultimii 20 de ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei