Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmul de animaţie "Shrek pentru totdeauna", în fruntea box office-ului nord-american

Filmul de animaţie "Shrek pentru totdeauna" este lider în box office-ul nord-american, pentru a doua săptămână consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

"Shrek pentru totdeauna/ Shrek Forever After", al patrulea film din seria dedicată căpcăunului verde, a avut încasări de 43,3 milioane de dolari în al doilea weekend pe marile ecrane nord-americane. Printre vocile celebre care dau viaţă simpaticelor personaje din "Shrek 4" se numără cele ale lui Mike Myers, Antonio Banderas, Eddie Murphy şi Cameron Diaz.

Lungmetrajul "Totul despre sex 2", a doua adaptare cinematografică a serialului de televiziune omonim cu mare priză la publicul feminin, a intrat direct pe poziţia a doua, în primul weekend în cinematografele din SUA şi Canada, generând încasări de 32,1 milioane de dolari.

"Prinţul Persiei: Nisipurile timpului", o adaptare cinematografică a unei serii de jocuri video, cu Jake Gyllenhaal şi Ben Kingsley în rolurile principale, a intrat pe locul al treilea, obţinând încasări de 30,1 milioane de dolari în primul weekend după lansarea pe marile ecrane nord-americane.

Filmul "Iron Man - Omul de Oţel 2" s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 16,03 milioane de dolari. În total, filmul care îl are pe Robert Downey Jr. în rol principal a avut încasări de 274,6 milioane de dolari în America de Nord, sumă ce s-a adăugat celor 276 de milioane de dolari din restul teritoriilor de distribuţie.

Lungmetrajul "Robin Hood", de Ridley Scott, cu Russell Crowe şi Cate Blanchett în rolurile principale, a coborât două poziţii, până pe locul al cincilea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari.

Comedia romantică "Scrisori către Julieta/ Letters to Juliet" a coborât două locuri, până pe poziţia a şasea, cu încasări de 5,9 milioane de dolari de vineri până duminică.

O altă comedie romantică, "Just Wright", cu Queen Latifah şi Pam Grier în rolurile principale, s-a situat pe poziţia a şaptea, cu încasări de 2,2 milioane de dolari.

Pe locul al optulea în box office-ul nord-american s-a situat comedia "Întâlnire cu surprize/ Date night", cu Tina Fey şi Steve Carell în rolurile principale, care a obţinut încasări de 1,7 milioane de dolari, în cea de-a opta săptămână pe marile ecrane nord-americane.

Comedia "MacGruber", inspirată din celebra emisiune "Saturday Night Live", s-a clasat pe locul al nouălea, cu încasări de 1,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul de animaţie "Cum să îţi dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon" încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 1,02 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul de animaţie "Shrek pentru totdeauna", în fruntea box office-ului nord-american.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul de animaţie "Shrek pentru totdeauna", în fruntea box office-ului nord-american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei