Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premiera mondială a lungmetrajului "Saga Amurg: Eclipsa" va avea loc pe 24 iunie

Mult aşteptata parte a treia din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Eclipsa", regizat de David Slade, va avea premiera mondială pe 24 iunie, la Los Angeles, informează accesshollywood.com.

Eroii din precedentele două părţi ale francizei - "Amurg" şi "Saga Amurg: Lună nouă" -, actorii Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Taylor Lautner, îşi vor relua rolurile care i-au făcut celebri şi în "Saga Amurg: Eclipsa".

Regizat de David Slade, cel de-al treilea film din franciza "Twilight" va rula la cea de-a 16-a ediţie a Festivalului de Film de la Los Angeles şi va fi proiectat la Nokia Theatre.

Continuând acţiunea din partea a doua a francizei, în "Eclipse" este prezentată povestea de dragoste dintre Bella, interpretată de Kristen Stewart, şi vampirul Edward, interpretat de Robert Pattinson. Actriţa Bryce Dallas Howard o interpretează pe malefica vampiriţă Victoria, care adună o armată de vampiri pentru a răzbuna moartea iubitului ei James, ucis de Edward, provocând mari probleme atât familiei Cullen, cât şi Bellei, pe care o acuză de moartea lui James.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Al patrulea film din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "The Twilight Saga: Breaking Dawn", va fi regizat de Bill Condon. Franciza "Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiera mondială a lungmetrajului "Saga Amurg: Eclipsa" va avea loc pe 24 iunie.
 Vizualizări articol: 328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Premiera mondială a lungmetrajului "Saga Amurg: Eclipsa" va avea loc pe 24 iunie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei