Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Iulius Mall Suceava

“Află-ţi greutatea ideală!”, campanie de prevenire a bolilor cauzate de nutriţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi, timp de trei săptămâni, sucevenii pot să afle gratuit care este greutatea lor corporală ideală, pentru o viaţă sănătoasă, în farmacia Centrofarm, de la parterul Iulius Mall Suceava.

Campania de testare gratuită a Indicelui de Masă Corporală (IMC) - “Află-ţi greutatea ideală!” are loc zilnic, de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 16.00 şi 20.00. Pentru aflarea stării de sănătate, specialiştii Centrofarm vor măsura greutatea şi înălţimea clienţilor interesaţi, vor determina indicele de masă corporală, procentele de grăsime şi apa din corp, vor oferi consiliere gratuită, materiale documentare şi sfaturi adecvate problemelor fiecărei persoane.

Pe toată durata campaniei „Află-ţi greutatea ideală!”, clienţii Centrofarm vor beneficia nu doar de serviciile gratuite de determinare a indicelui de masă corporală şi de consiliere, dar şi de oferte comerciale speciale atât în farmacie, cât şi în clinicile sau laboratoarele partenere, care oferă reduceri substanţiale la consultaţiile de specialitate şi la analizele aprofundate, urmate de scheme adecvate de tratament.

“Campania Centrofarm lansează astfel un puternic manifest contra stilului de viaţă sedentar şi alimentaţiei dezechilibrate, accentuând importanţa prevenţiei şi corectării timpurii. Mesajul este clar: afecţiunile legate de nutriţie pot fi cu succes preîntâmpinate!”, a precizat Dorin Catană, director general Centrofarm, companie care a lansat acest proiect medical dedicat informării, educării şi responsabilizării populaţiei privind riscurile asociate surplusului ponderal.

În prezent, România ocupă locul trei în Uniunea Europeană în privinţa numărului de persoane afectate de obezitate. Experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii apreciază obezitatea drept provocarea numărul unu a secolului XXI în ceea ce priveşte sănătatea publică, iar evoluţia îngrijorătoare a fenomenului din ultimele decenii vine ca o confirmare şi ca un semnal de alarmă asupra necesităţii unor măsuri rapide şi eficiente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Află-ţi greutatea ideală!”, campanie de prevenire a bolilor cauzate de nutriţie.
 Vizualizări articol: 2170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 8 voturi
“Află-ţi greutatea ideală!”, campanie de prevenire a bolilor cauzate de nutriţie4.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei