Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numele actriţei Julia Louis-Dreyfus a fost scris greşit pe Hollywood Walk of Fame

Julia Louis-Dreyfus a primit, marţi, o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, însă numele actriţei americane, interpreta rolului Elaine din serialul TV "Seinfeld", a fost scris, iniţial, greşit, informează accesshollywood.com.

Potrivit producătorului postului CNN David Daniel - care a fotografiat în drumul său spre birou steaua cu numele scris greşit al actriţei americane, înainte ca organizatorii evenimentului să remedieze eroarea -, toţi pietonii care s-au plimbat timp de câteva ore pe Walk of Fame au putut să constate că pe steaua dedicată starului din "Seinfeld" apărea scris numele "Julia Luis Dreyfus" - fără litera "O" din "Louis".

"Am făcut o fotografie cu telefonul meu, iar apoi am sunat-o pe Ana Martinez, agentul de presă al Hollywood Walk of Fame", a declarat David Daniel.

Deoarece ceremonia urma să aibă loc în doar câteva ore, angajaţii primăriei au imprimat în mare viteză o nouă secţiune cu numele actriţei scris corect ("Louis"), au extras din ciment porţiunea cu numele scris greşit ("Luis"), pe care i-au dăruit-o Juliei Louis-Dreyfus.

Potrivit aceleiaşi surse, starul serialului "Seinfeld" a găsit această situaţie absolut hilară şi a dorit ca steaua să fie inaugurată cu acea eroare, deoarece o făcea să fie cu atât mai memorabilă, însă organizatorii ceremoniei au remediat acea greşeală.

Nu este pentru prima oară când numele actorilor onoraţi cu o stea pe Hollywood Walk of Fame sunt scrise greşit. Potrivit unui purtător de cuvânt al comitetului ce administrează Bulevardul celebrităţilor din Hollywood, o situaţie asemănătoare s-a produs cu ocazia inaugurării stelei în onoarea cineastului Dick Van Dyke.

Julia Louis-Dreyfus, născută pe 13 ianuarie 1961, este o actriţă americană de comedie care s-a remarcat în anii '80 făcând parte din echipa emisiunii "Saturday Night Live". În anii '90, Julia Louis-Dreyfus a fost distribuită în serialul "Seinfeld", în rolul Elaine Benes. De-a lungul celor nouă sezoane cât a rulat serialul TV "Seinfeld", rolul Elaine Benes i-a adus un premiu Emmy, un Glob de Aur şi cinci premii din partea Sindicatului actorilor americani. În ultimii ani, Julia Louis-Dreyfus a jucat în serialul "The New Adventures of Old Christine", care i-a adus cel de-al doilea premiu Emmy din carieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numele actriţei Julia Louis-Dreyfus a fost scris greşit pe Hollywood Walk of Fame.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numele actriţei Julia Louis-Dreyfus a fost scris greşit pe Hollywood Walk of Fame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei