Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2009 - Anul XIV, nr. 166 (4152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Coldplay a doborât recordul vânzărilor de albume digitale în SUA

Trupa britanică Coldplay a doborât recordul vânzărilor de albume digitale, devenind primul artist care depăşeşte un milion de albume digitale vândute în Statele Unite, potrivit datelor oferite de Nielsen SoundScan, informează nme.com.
Aceste cifre se adaugă celor peste două milioane de albume digitale vândute pe plan mondial. Datele oferite de Nielsen SoundScan se referă la descărcările de pe internet a celor patru albume de studio ale trupei Coldplay, dar şi a unui album live şi a unui EP.
Solistul Chris Martin şi colegii săi de trupă se află în prezent în turneul nord-american de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Viva La Vida". Turneul lor a debutat pe 16 iulie în oraşul San Diego, printr-un concert susţinut la Cricket Wireless Amphitheater.
Între timp, trupa Coldplay se pregăteşte să lanseze luni, 20 iulie, un videoclip pentru cel mai recent single, intitulat "Strawberry Swing", pe site-ul Babelgum.com. Acest videoclip îl prezintă pe Chris Martin în postura unui erou animat.
Coldplay este o trupă britanică de rock, formată în 1998, în Londra. Formaţia este compusă din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe). Aceasta s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Formaţia a fost nominalizată pentru prestigiosul premiu cu încă două ocazii, în 2003 şi în 2005. Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, având vânzări de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "In My Place", "Clocks" şi "Scientist".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coldplay a doborât recordul vânzărilor de albume digitale în SUA.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coldplay a doborât recordul vânzărilor de albume digitale în SUA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei