Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jodie Foster s-a despărţit de iubita sa

Actriţa americană Jodie Foster, care a declarat pentru prima dată în public că este lesbiană în 2007, s-a despărţit de iubita sa, producătoarea de film Cydney Bernard, după o relaţie care a durat 14 ani, informează dailymail.co.uk.

Despărţirea s-a produs la patru luni după ce Foster a confirmat public faptul că este lesbiană, punând astfel capăt speculaţiilor care circulau de mulţi ani în presă.

Povestea de dragoste dintre Jodie Foster şi producătoarea de film Cydney Bernard a fost, de fapt, un fel de "secret pe faţă" la Hollywood.

După ce a câştigat un premiu la gala Women in Entertainment, în decembrie, Foster şi-a încălcat propriul tabu şi a mulţumit "frumoasei ei Cydney". Discursul său emoţionant a adus lacrimi în ochii celor prezenţi la ceremonia de decernare a premiilor dedicate femeilor din industria divertismentului, care a avut loc la Beverly Hills Hotel. Acest lucru a dezvăluit o latură vulnerabilă a starului care a refuzat multă vreme să răspundă apelurilor făcute de organizaţiile pentru apărarea drepturilor minorităţilor sexuale de a-şi face publică orientarea.

Foster, în vârstă de 45 de ani, a lăudat-o pe Cydney pentru faptul că i-a fost alături la bine şi la greu.

Miercuri, publicaţia National Inquirer a scris că Foster s-a despărţit de Bernard.

Cele două s-au întâlnit în timpul filmărilor la "Sommersby", în 1993, şi creşteau împreună cei doi copii născuţi de actriţă, Charles, în vârstă de nouă ani, şi Kit, în vârstă de şase ani. Deşi a dat naştere fiilor săi, Foster nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui/ taţilor acestora. Unul dintre zvonurile care circulă la Hollywood este că tatăl este un vechi coleg de universitate care este, de asemenea, gay.

Jodie Foster se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din cel mai recent film al său, "Curaj nebănuit".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jodie Foster s-a despărţit de iubita sa.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Jodie Foster s-a despărţit de iubita sa1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei