Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sâmbătă, la Humor

Întrecerea poştaşilor

Vineri, 16 Mai 2008 (16:50:02)
Concursul profesional sportiv „Marşul Factorilor Poştali”, ediţia a XXXVIII - a, faza judeţeană, se desfăşoară sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 10:00, la Gura Humorului. Pe Stadionul Orăşenesc din Gura Humorului vor intra în competiţie peste o sută de factori poştali, femei şi bărbaţi îmbrăcaţi în uniformă poştală. Proba de marş bărbaţi se va desfăşura pe distanţa de şapte kilometri, iar femeile vor mărşălui pe distanţa de trei kilometri.  Competiţia este cu tradiţie în breasla poştaşilor, mai ales că în urma acestui concurs judeţean se vor desemna cei mai buni poştaşi care vor reprezenta judeţul Suceava la concursul regional, cu concurenţi din judeţele Suceava, Iaşi, Vaslui, Botoşani. Această competiţie regională se va desfăşura în data de 24 mai, tot la Gura Humorului. Premierea concurenţilor, atât pentru faza judeţeană, cât şi pentru faza zonală, va avea loc la Cabana Bogdăneasa. „Este interesant faptul că în fiecare an numărul poştaşilor care se înscriu la acest concurs este în creştere şi suntem extrem de mândri de performanţele, tot mai evidente, ale tinerelor noastre speranţe. În acest an, crossul balcanic, la care vor putea să participe câştigătorii fazei naţionale a concursului <Marşul Factorilor Poştali> se va desfăşura în România. Pentru a ajunge până acolo este nevoie de foarte multă muncă, antrenamente, dar avem încredere în poştaşii suceveni”, ne-a spus directorul Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, Nicolai Costrâş.Primii trei clasaţi la „Marşul Poştaşilor” - faza judeţeană îşi vor câştiga dreptul de a participa la faza pe regiune. Cei mai buni poştaşi vor primi premii şi diplome oferite cu generozitate de organizatorii competiţiei, Oficiul Judeţean de Poştă al judeţului Suceava, prin intermediul directorului Nicolai Costrâş, dar şi din partea Sindicatului Poşta Română Suceava, prin liderul său Costel Cioarbă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întrecerea poştaşilor.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întrecerea poştaşilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei