Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Fenomenul naţional al celulitei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi la prima vedere seamănă cu învelişul unei portocale sau cu o piftie, mie celulita îmi apare ca o jimblă bine coaptă, din care se hrăneşte atâta popor, altfel sortit înfometării. De la sânul celulitei sug nenumăraţi chimişti, care în laboratoarele lor secrete ticluiesc noi şi noi alifii de combatere a acestei ruşini planetare; pe spinarea celulitei huzuresc farmaciştii-vânzători ai palidelor antidoturi; şi tot celulita dă în egală măsură de muncă maseurilor, instructorilor de aerobic şi de jogging, precum şi specialiştilor în crăpelniţă, care decretează: asta aveţi voie să duceţi la gură, asta dimpotrivă.

În fine, dacă celulita n-ar exista, o bună parte a presei mondiale ar da faliment, fiindcă arareori cititorii şi cititoarele de gazete încearcă o mai mare fericire, ca atunci când pot constata că şi vedetele de prim rang, una mai sex-simboliţă ca alta, au pe coapse şi pe fese această belea vălurită. Consolarea vine imediat: de ce să mă mai frământe celulita mea, când şi Paris Hilton, Sharon Stone, Ana Sharapova, ca să nu mai vorbim de Ţopeasca, Monamusca şi Tatu, sunt lovite de fenomen?

Eu zic să nu ne pripim cu punerea celulitei la zid. Pe măsura curgerii timpului, s-au tot întâlnit cazuri când moda s-a răsucit. Să ne amintim: la un anumit moment al istoriei, s-a purtat tenul alb, ca apoi lumea s-o cotească spre bronzul văratec; pe timpurile lui Michelangelo ori Rubens aveau trecere femeile tip morsă, cu faţa cât ligheanul, pentru ca apoi cele zvelte ca un şurub să fie întronate... Mă rog, piruete de astea s-au tot petrecut, şi ele mă fac să sper la ziua când celulita va fi şi ea la modă, când coaja portocaliană va fi considerată un atribut esenţial al frumuseţii şi când, la întrecerile de miss, concurentele fără celulită vor fi descalificate nemilos...

Vor apărea atunci alţi nutriţionişti şi chimişti, care vor asigura onor clientela că cea mai apetisantă celulită poate fi dobândită într-un timp record. Vor ieşi la iveală magicieni, care vor planta celulite cu ajutorul hipnozei; vor fi atestate implanturi de silicon, care garantează forma cea mai sexy a celulitei, pentru un mizilic de 5000 de euro.

Abia aştept vremurile când paparazzii - de care lumea va rămâne plină până la Apocalipsă şi dincolo de ea - vor poza pe şest vedetele, făcându-le ulterior de râsul lumii, pentru că n-au nici pic de celulită pe ele.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fenomenul naţional al celulitei.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fenomenul naţional al celulitei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CE ARTICOL DE C...T trimis de
(16 mai 2008, 17:49:50
HAHAHAHAHA!
2.   N-ai nicio treaba!! trimis de
(16 mai 2008, 21:15:10
de MARIA sharapova ai auzit!!???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei