Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nervozitate

Secretarul general al PD-L ia la întrebări conducerea Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, Marius Vatavu, a lansat o întrebare către conducerea Consiliului Judeţean, întrebare care vizează stadiul de realizare a unor proiecte demarate de actuala administraţie judeţeană.

Vatavu s-a referit la proiectele „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, Centrul Economic Bucovina, reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă în judeţul Suceava, ecologizarea şi modernizarea zonelor protejate din jurul monumentelor aparţinând patrimoniului naţional şi UNESCO, înfiinţarea a două depozite ecologice cu infrastructura aferentă pentru colectarea, transportul, prelucrarea şi valorificarea resturilor menajere, la cele 53 de proiecte SAPARD pe măsura 2.1 şi la identificarea, fundamentarea şi promovarea a cel puţin 100 de proiecte finanţate din fondurile de preaderare şi post aderare alocate României de către Uniunea Europeană.

Secretarul general al PD-L Suceava a precizat că aceste proiecte au fost extrase din strategia de modernizare a administraţiei publice la nivelul Consiliului Judeţean în perioada 2004-2008, elaborată în parteneriat cu o societate de consultanţă din Bucureşti, strategie în care era specificat clar că proiectele respective trebuiau finalizate până la sfârşitul actualului mandat.

„Conducerea Consiliului Judeţean să ne răspundă câte din aceste proiecte s-au realizat şi în ce proporţie. E un fel de raport la finele acestui mandat. Cred că această întrebare este una îndreptăţită”, a menţionat Vatavu.

 

Apel la PSD pentru o campanie civilizată

Marius Vatavu a mai făcut un apel la PSD pentru o campanie civilizată. El a spus că deţine o serie de informaţii potrivit cărora social democraţii ar urma să scoată pe piaţă săptămâna viitoare „o fiţuică” denigratoare la adresa liderului PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur.

„Noi avem din teritoriu anumite semnale că săptămâna viitoare cei din PSD vor pregăti o fiţuică denigratoare la adresa preşedintelui PD-L Suceava, domnul Gheorghe Flutur. Vreau să transmit cetăţenilor să nu interpreteze acest material decât aşa cum este el, adică un material electoral şi nimic mai mult. Să nu creadă ce scrie acolo”, a spus secretarul general al PD-L Suceava.

 

Vatavu îl lasă corigent pe Bejinariu la capitolul eleganţă şi deontologie politică

Secretarul general al PD-L Suceava a sărit în apărarea şefului său de partid, Gheorghe Flutur, care este atacat cu vehemenţă de către deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu.

Vatavu a declarat că PD-L va duce o campanie civilizată şi nu va răspunde „atacurilor murdare” ale lui Bejinariu, care nu fac decât să-l descalifice.

„Şi-a schimbat imaginea fină pe care dumnealui încerca să ne-o creeze de pe vremea când era băiat de casă la domnul Adrian Năstase”, a spus Vatavu, care a adăugat că el, în calitate de profesor, îl lasă corigent pe Bejinariu la capitolul eleganţă şi deontologie profesională.

„Dacă PD-L va trece peste aceste declaraţii ale dumnealui, eu personal  nu pot să-i rămân dator domnului Eugen Bejinariu şi, pentru că la bază sunt profesor, nu pot să nu-l las corigent la capitolul eleganţă şi deontologie politică. De aceea am un singur mesaj să-i transmit lui Eugen Bejinariu, şi anume că ne vedem la toamnă,  ne vedem la restanţa pe care o aveţi cu mine, la restanţa uninominalului”, a conchis Vatavu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretarul general al PD-L ia la întrebări conducerea Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secretarul general al PD-L ia la întrebări conducerea Consiliului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bai obezule trimis de
(16 mai 2008, 12:01:01
mai Vatavule dar ce proiecte a facut consiliera Cardas Elena in mandatul prezent? si cum este ca o femeie este pusa din nou pe lista candidatilor la consiliu judetean , daca a facut puscarie ani buni pentr falsuri? Acolo la voi in partid e moralitate? cu numai infractori ca stefanoaia , cardas etc?

2.   Rusine profesore trimis de
(16 mai 2008, 12:20:37
De aceea elevii nu mai merg cu tragere de inima la scoala, profesori gen Vatafu, Carcalete, etc. nu mai sunt modele demne de urmat. Ce sa mai inveti de la asemenea aschimodii care vin in fata elevilor mazgaliti la bot cu rahatul din troaca lui Flutur? Mai este acolo un purcelus, adjunctul lui Carcalete, care din lipsa de ocupatie dohoteste fundul lui Olarean. Scapam noi de voi nici o grija si la pascut vacile cu voi, PD-Latrailor.
3.   Felicitari trimis de
(16 mai 2008, 12:28:58
Felicitari domnule VATAFU!!!

La noi se voteaza PD-L!

La noi se voteaza PD-L!

La noi se voteaza PD-L!
3.1  RE: Felicitari trimis de
(16 mai 2008, 14:11:57
Si aici e la voi.Da raspuns la ce s-a scris ca esti secretara Fluturasului. De vatat ciuciu la asa tradatori.
3.2  RE: Felicitari trimis de
(16 mai 2008, 17:39:43
Domnule,secretara n-am fost niciodata.Doar sefa.Asta este viata!!!Ai carte,ai parte.

P.S.Ce ati vrut sa spuneti in ultima dumneavoastra emanatie intelectuala?Multumesc!
4.   Cu mici si cu bere, ajungem la putere! trimis de
(16 mai 2008, 12:47:56
Bravo, Marius!

Ne asteptam la o campanie murdara, dar nu credeam ca psd-istii pot merge pana aici. Auzi, cuiburi de legionari, fascisti, si alte inventii la care se pricepeau bine cei de la secu'. Credeam ca isi vad de afacerile lor baietii cu ochi albastri, dar vad ca domina spectrul politic de stanga (stanga asa ... pt. amarati, ca is mai bogati decat cei de dreapta). Chiar nu ii inteleg de ce sunt asa de speriati, nu au auzit de alternanta la putere? Hai sa vedem si de ce sunt in stare oameni ca flutur sau lohan.

Or sa iasa ei, adica pdl-ul, e clar. Se simte in aer, in pulsul strazii. Daca nici astia nu fac treaba, cred ca la viitoarele alegeri se vor bate intre ei, in jurul unei prezente de 10-15% la urne.

Ai lucrat in padure, in mediu natural, esti aerisit fluture, salveaza judetul asta din mana baronilor si reda-l suceveanului de rand, care se mai teme inca de amenintarile acolitilor fostului presedinte de gospodarie de partid (PCR), mirza.

Fa-ti da
4.1  RE: Cu mici si cu bere, ajungem la putere! trimis de
(16 mai 2008, 13:39:02
Chiar crezi ca o sleahta fascisto-stalinista va ajunge sa conduca judetul? Gresesti, si asta se vede cel mai bine in teritoriu unde oamenii va dau cu flit. Bineinteles ca esti derutat, mai sunt cateva zile si slabe sanse sa mai prindeti ceva oscioare. In Afganistan cu voi, acolo puteti ramui cat vreti, bombalailor din PD-Latrai.
4.2  RE: Cu mici si cu bere, ajungem la putere! trimis de
(16 mai 2008, 17:42:15
Alte emanatii TELECTUALE:))))))mai aveti STAN PATITULE?
5.   VOTAT trimis de
(16 mai 2008, 12:54:58
La noi se voteaza PD-L!

La noi se voteaza PD-L!

La noi se voteaza PD-L!
5.1  RE: VOTAT trimis de
(16 mai 2008, 13:43:15
Atentie, Gabrieluta beleste coceanu lui Flutur si nu mai este atenta, repeta papagaliceste, pup fund de Flutur, pup fund de Flutur.
5.2  RE: VOTAT trimis de
(16 mai 2008, 14:17:28
Bravo Stan Patitu ,nu numai tu ai patit ci noi intraga masa care am crezut in alianta D A a lui Basescu si Flutur ca oricum Stolo e un nimeni la fel ca si Flutur dealfel.Tradatori de crez politic,dar ei nu cred decit in furat, bani care acum ii arunca pe apa simbetei platind pe GABRIELA SI BRICEAG 2 impostori.
6.   Pt stan patitu trimis de
(16 mai 2008, 14:12:49
d-le tu te mai suporti?caci anumite persoane care citesc ce scrii pe forum iti garantez ca nu....
6.1  RE: Pt stan patitu trimis de
(16 mai 2008, 14:18:21
Te-ai trezit FLO-cosule? Vezi ce face Gabrieluta, n-o lasa nesupraveghiata ca scrie numai prostii. Nu te mai osteni degeaba, stiu cat de mult ma iubesc PD-Latraii vostri, si mai ales Gabrieluta. Bombalaule.
7.   Aaa trimis de
(16 mai 2008, 14:14:28
MOIE PDL AZI SI PE VECIE!!!!
8.   K trimis de
(16 mai 2008, 14:16:15
nesimtitult,du-te si injura la tine in fata blocului
9.   Pt acelasi stan..... trimis de
(16 mai 2008, 14:22:25
controleaza-ti vocabularul.nu sunt un sustinator al nici unui partid.Sunt dar un om care citeste ce scriu altii si ma simt dreanjat de vocabularul folosit de dumneavoastra domnule BOMBALAU
10.   VATAF LA MIZERIILE TOV. FLUTUR trimis de
(16 mai 2008, 15:54:13
DIN CE IMI ADUC AMINTE PE VREMEA LUI VATAFU LA TABERE S-A INCHIS BUCSOAIA. DACA TE UITI CE CAUTATURA URITA ARE CA OM .... INUTIL SA MAI COMENTEZI CEVA SPUS DE EL. CE SA INVETE COPIII DE LA EL CIND NU A FOST IN STARE SA POVESTEASCA IN 2 FRAZE CE A FACUT EL CA DIRECTOR LA TABERE TIMP DE APROAPE 2 ANI.

ANGAJAT VATAF LA MIZERIILE TOV. FLUTUR !
11.   Pe bune,doctore? trimis de
(16 mai 2008, 18:12:19
Am urmarit cu interes evolutia colegilor mei din PDL,aseara,pe Bucovina TV. Vreau sa spun ca am ramas total dezamagit de prestatia medicului Cristian Irimie. Expresii de genul "fartangau" sau "lovit in cap de filoxera",spuse la adresa unui contracandidat descalifica pe cel care le foloseste. Mai grav este insa faptul ca dl. doctor s-a apucat sa-i reabiliteze pe comunisti. Citez:"nu erau primite in PCR toate gunoaiele". Aveti dreptate,au mai ramas si pe dinafara,circa 5 %. Au ramas pe dinafara si cei care,cu riscul vietii s-au opus ciumei rosii,precum si urmasii lor. Pe ei tot la gunoaie ii incadrati? Basescu a condamnat public comunismul, iar Dvs. ii gasiti calitati! Sincer,cu atitudinea asta aduceti prejudicii grave partidului. Dati apa la moara celor care sustin ca doctrina PDL e varza! Domnule Flutur,legati-i trompe(te)le nostalgicului,pana nu e prea tarziu! La o caruta de oale ,ajunge un ciomag sanatos!

12.   Faceti un efort trimis de
(16 mai 2008, 18:48:22
Imaginati-va cit de pusi pe furat si recuperat sunt statuti ca Vatavu,Seredenciuc si alti PD-Latrai si cum asteapta ei ciolanul promis de mai marele ucigas de gaini Zarone.Astia au de acum in priviri sclipiri criminale ,demente si sunt in stare sa faca orice,caci nu mai au drum de intoarcere.Ori se rupe hamul,ori se base calul....P.S.Gabrielo,scuipa repede ce ai in gura si fii putin atenta la ce-ti spun :nu-i nevoie sa ridici capul,sa-ti vad privirea inteligenta,ca m-ai lamurit de-a binelea din ce postezi,dar intelege odata ca nu intereseaza pe multi cum se voteaza la voi in cabine(de TIR am inteles),mai ales ca majoritatea ocupantilor fiind,turci sau moldoveni,nu au drept de vot in Romania.Si fii atenta cind scoti stampila din slit sa n-o minjesti toata cu tus de-al vostru( ruj ).In rest e bine si am auzit ca tarifele mai cresc,din pacate nu la partid,ci la partide ......
12.1  RE: Faceti un efort trimis de
(16 mai 2008, 19:02:56
Rusine sa va fie!Va puteti numi oameni?Fereasca Dumnezeu de asemenea creaturi umane!!!!!Va simtiti incoltiti?Mai aveti putina rabdare si se rezolva!!!!
12.2  RE: Faceti un efort trimis de
(16 mai 2008, 20:30:42
Vezi ca ai uitat DEX-ul, ori este imprumutat si ...... ramanem "neexplicati", desteapta mica ce esti.
12.3  RE: Faceti un efort trimis de
(16 mai 2008, 20:52:51
Sunt desteapta!Sunteti invidiosi?:))))
12.4  RE: Faceti un efort trimis de
(16 mai 2008, 23:43:46
..nici o masa fara peste, nici un site fara Gabriela..., nici un peste fara Gabriela...
12.5  RE: Faceti un efort trimis de
(17 mai 2008, 00:07:49
Mai gabriela,am o nedumerire:oamenii normali mergeau in armata de nevoie,ca acolo era curata indobitocire.Tu te-ai dus de placere...de mica ai avut probleme de personalitate.Cred ca si-acum te adresezi lui barbat-tu cu...permiteti sa raportez! Hai,fugi la nani,ca maine dimineata face Flutur prezenta la ora 7 si daca nu esti on-line,bagi flotari pana la pranz!
12.6  RE: Faceti un efort trimis de
(17 mai 2008, 01:01:51
vezi ce am postat la PD-Laturile.... in Burdujeni (116)
12.7  RE: Faceti un efort trimis de
(17 mai 2008, 01:05:20
a ajuns pe 118

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei