Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Regăsiţi pasiunea în fiecare zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cuplu ajuns într-un moment de stabilitate nu trebuie să lase monotonia să se strecoare în relaţie. Dimpotrivă, trebuie să cultive pasiunea pentru ca iubirea să rămână la fel de arzătoare ca în prima zi.

Nu este chiar o noutate faptul că, într-un cuplu, flacăra pasiunii se stinge treptat, pe măsură ce elementele de surpriză sunt din ce în ce mai rare, acest fenomen fiind rezultatul normal al procesului de cunoaştere reciprocă.

Psihologii spun că incertitudinea şi dorinţa foarte puternică sunt elementele care alimentează interesul iniţial, dar din păcate, persoanele care sunt implicate în relaţii de lungă durată au tendinţa de a se lăsa pradă previzibilului, iar din această cauză relaţia devine monotonă. Totuşi, faptul că pasiunea se domoleşte nu marchează destrămarea cuplului, dar nici faptul că relaţia nu este ameninţată nu este un motiv pentru a o lăsa să evolueze de la sine.

Iată ce puteţi face pentru a picura în fiecare zi câte un strop de pasiune.

 

Soluţii la îndemâna oricui

Împărtăşiţi un secret. Spuneţi-i partenerului dumneavoastră ceva ce nu i-aţi mai spus. Nu trebuie să fie o confesiune extrem de intimă, ci poate fi pur şi simplu un vis măreţ sau un plan pe care vi l-aţi propus.

Faptul că ştie că există şi alte aspecte ale personalităţii dumneavoastră care i se pot revela îi va stârni interesul, iar ideea că sunt anumite detalii ale vieţii dumneavoastră despre care el nu ştie mare lucru îl va face să vă considere şi mai atrăgătoare.

În cuplurile stabile, formate de mult timp, partenerii par să fie loviţi de amnezie când vine vorba de a recunoaşte părţile bune ale celuilalt. De aceea, în loc să vă concentraţi atenţia pe amănuntele care vă enervează la culme la cel de lângă dumneavoastră, gândiţi-vă mai bine la motivele pentru care v-aţi îndrăgostit de el. Încercaţi să vă amintiţi de toate activităţile pe care vă plăcea să le faceţi împreună „la început” şi reluaţi-le.

În loc să vorbiţi mereu de lucrurile enervante şi supărătoare de fiecare zi, precum traficul infernal, coada de la casă la supermarket sau problemele de la serviciu, povestiţi mai bine despre ceva ce vă face plăcere sau care vă interesează în mod deosebit. Poate aţi văzut un film care v-a uns pe suflet sau aţi auzit o ştire interesantă. Readuceţi vitalitatea partenerului fiind chiar dumneavoastră plină de viaţă.

 

Senzualitatea, condimentul unei relaţii

Pentru că într-o relaţie de lungă durată sexul nu mai este de mult un element de surpriză, trebuie să luaţi măsuri şi să schimbaţi această situaţie. Nu mai puteţi da timpul înapoi, dar puteţi reaprinde o nouă flacăra. Creaţi o anumită anticipaţie erotică: planificaţi o seară fierbinte pentru amândoi, dar nu îi daţi prea multe detalii. Spuneţi-i doar că îi pregătiţi o surpriză şi lăsaţi-i imaginaţia să lucreze dându-i doar câteva indicii în legătură cu ce îl aşteaptă.

În afară de asta, trebuie să ştiţi că nimic nu vă apropie mai mult decât atingerile. Simplul gest de a vă ţine de mână când vorbiţi sau de a sta îmbrăţişaţi când vă uitaţi la televizor vă va ţine uniţi. Nu este neapărat vorba de un gest care ţine de sexualitate, doar că atingerile vă vor ajuta să vă reafirmaţi afecţiunea unul faţă de celălalt. Mai mult decât atât, este important să alocaţi măcar puţin timp pentru senzualitate.

După ce aţi devenit un cuplu stabil, parcă uitaţi de vremurile când pur şi simplu vă relaxaţi împreună şi vă lăsaţi copleşiţi de obligaţiile şi treburile zilnice. Dar este vital să vă faceţi timp doar pentru voi: faceţi baie împreună, răsfăţaţi-vă cu masaje sau, pur şi simplu, staţi îmbrăţişaţi. Ideea este să vă relaxaţi şi să vă aduceţi aminte cât de mult vă plăcea apropierea fizică şi emoţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regăsiţi pasiunea în fiecare zi.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Regăsiţi pasiunea în fiecare zi2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oooooooo trimis de
( 4 apr 2008, 22:34:21
ar trebui sa fiii ti mai precisi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei