Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeia perfectă: ochi albaştri şi salariu mic

Femeia perfectă trebuie să aibă păr blond, ochi albaştri şi salariul considerabil mai mic decât al iubitului sau soţului ei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, publicat de telegraph.co.uk.

Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat 66.000 de bărbaţi, actriţa Scarlett Johansson ar putea fi perfectă dacă nu ar câştiga atât de mulţi bani.

Acelaşi sondaj a scos la iveală faptul că femeia ideală trebuie să cântărească 60 de kilograme, să fie independentă şi, din când în când, să poarte ochelari.

Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveală faptul că 54% dintre bărbaţi nu s-ar întâlni cu o femeie care câştigă mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (32.000 de euro).

Bărbaţii au situat "ochii albaştri" pe primul loc în topul atributelor obligatorii, urmat de "păr lung blond" şi "purtarea ocazională a ochelarilor".

 

Topul atributelor.

Inteligenţa nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie "să arate bine", "să aibă o personalitate excentrică" şi "să fie optimistă". Doar 15% dintre bărbaţi s-ar întâlni cu o femeie pesimistă sau cinică.

În mod surprinzător, bărbaţilor nu le pasă de cât timp petrece o femeie cu treburile domestice sau în bucătărie, însă "performanţele sexuale" constituie o prioritate, ocupând locul şapte în topul celor mai importante atribute ale unei femei perfecte.

Se pare că bărbaţilor nu le plac femeile prea înalte, doar 20% admiţând că vor să se întâlnească cu o femeie care are o înălţime de peste 1,80 metri.

În mod ideal, femeia trebuie să aibă maşină proprie, printre mărcile preferate numărându-se Ford Ka şi Mazda MX5, să-i placă cluburile de noapte, ieşirile în bar şi restaurante.

Este important ca ea să iubească animalele, să nu fumeze şi să bea alcool doar ocazional. Profesia ideală ar fi cea de soră medicală sau specialist PR, potrivit sondajului, aceste posturi fiind plătite cu sume între 10.000 - 25.000 de lire sterline (13 - 32.000 de euro) pe an.

Rezultatele contrastează flagrant cu cele ale unui sondaj realizat în rândul femeilor, la începutul anului.

Astfel, bărbatul perfect trebuie să câştige peste 60.000 de lire sterline pe an (78.000 de euro), să deţină un automobil Mercedes şi să aibă o locuinţă de 300.000 de lire sterline (390.000 de euro) undeva la ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia perfectă: ochi albaştri şi salariu mic.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeia perfectă: ochi albaştri şi salariu mic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte