Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Linda Evangelista nu se teme de bătrâneţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Top modelul Linda Evangelista a dezvăluit recent că nu îşi doreşte sub nici o formă să pară mai tânără. "Pentru mine este important să arăt bine la orice vârstă. Asta nu înseamnă că îmi doresc să par mai tânără decât sunt. Îmi place să am grijă de mine şi de imaginea mea, dar nu aş face orice pentru a arăta de 20 de ani când eu nu mai am demult această vârstă", a dezvăluit vedeta, subliniind înă că nu are nimic împotriva femeilor care apelează la chirurgia plastică.

"Încă de mică mi-a plăcut moda. Am început să lucrez de la vârsta de 15 ani şi de atunci nu m-am mai oprit. Vă avertizez pe această cale că intenţionez să o fac. Mă consider norocoasă să joc încă un rol important în această lume. Este minunat să ştiu că există persoane care doresc să lucreze cu mine şi nu se procupă de vârsta mea, apreciindu-mă pentru ceea ce sunt", a mai spus Linda Evangelista, într-un interviu acordat revistei Grazia. "Pentru mine vârsta nu este o problemă. Nu mă tem de bătrâneţe. Nu îmi doresc sub nici o formă să par mai tânără. În ceea ce priveşte stilul meu de viaţă am patru reguli de bază pe care le respect mereu: fac exerciţii fizice în fiecare zi, mănânc sănătos, beau multă apă şi dorm cât mai mult posibil", a mărturisit Linda. Cea mai mare dorinţă a vedetei este aceea de a se dedica familiei: "Nu există carieră care să dureze pentru totdeauna. Azi, cel mai important lucru pentru mine este fiul meu. A fi mamă mi-a schimbat complet perspectiva de a privi lumea. Îmi doresc foarte mult să am alţi copii. Am visat mereu la o familie numeroasă. Acum am însă 42 de ani şi s-ar putea să fie cam târziu", a mai precizat Linda Evangelista.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Linda Evangelista nu se teme de bătrâneţe.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Linda Evangelista nu se teme de bătrâneţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte