Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2008 - Anul XIII, nr. 35 (3716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Companie selectă

Sarko o ia pe Carla în vizita oficială în Marea Britanie

Carla Bruni îl va acompania pe preşedintele francez Nicolas Sarkozy într-o vizită oficială în Marea Britanie, în martie, unde cei doi vor fi oaspeţii reginei Elizabeth a II-a, potrivit mamei fostului top model italian, citată de Reuters.

Vizita preşedintelui francez în Marea Britanie este programată pentru perioada 26 - 28 martie.

Sarkozy s-a căsătorit cu fostul manechin Carla Bruni pe 2 februarie, la Palatul Elysee, în cadrul unei ceremonii restrânse.

"În câteva zile... fiica mea va pleca în Marea Britanie, într-o vizită oficială, împreună cu soţul său. Ei vor fi oaspeţii reginei", a declarat Marisa Bruni Tedeschi pentru publicaţia italiană La Stampa.

"Carla este foarte fericită. Este prima ei vizită de stat, cine nu ar fi fericit?", a adăugat Tedeschi.

Mama fostului top model italian a refuzat să comenteze speculaţiile potrivit cărora Carla ar fi însărcinată, spunând că, dacă este cazul, cuplul va fi cel care va face anunţul.

"Sarkozy şi Bruni sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt", a adăugat Tedschi.

"Ceremonia de căsătorie a fost foarte emoţionantă", a spus aceasta. "Şi cred că este ceea ce aştepta Carla de când era copil", a adăugat Marisa Tedeschi.

 

I-a luat stiloul lui Băse

Preşedintele Nicolas Sarkozy, poreclit de francezi "preşedintele bling-bling" ca urmare a pasiunii sale pentru lucrurile scumpe şi strălucitoare, a reuşit să dea, încă o dată, motive de amuzament concetăţenilor săi, după ce a fost prezentat însuşindu-şi un stilou, în timpul vizitei la Bucureşti.

Nicolas Sarkozy a semnat, în timpul vizitei la Bucureşti, din 5 februarie, un parteneriat cu preşedintele român Traian Băsescu. În timpul acestui eveniment, preşedintele francez a fost atras de un frumos stilou pe care mai întâi l-a privit, apoi l-a pus pe masă, l-a luat din nou în mână şi, în final, l-a băgat în buzunar, după ce i-a cerut permisiunea lui Traian Băsescu.

Imaginile au fost difuzate pe postul de televiziune francez Canal+ şi circulă, de câteva zile, pe internet, însoţite de titluri şi comentarii răutăcioase: "Sarkozy şi stiloul bling-bling" (newsnours.com), "Tot ce străluceşte sfârşeşte în buzunarul lui Sarkozy" (divertissonsnous.com), "Nicolas Sarkozy îi fură un stilou preşedintelui român" (newdealcasting.com),

Pentru francezi, faimoasa expresie "bling-bling" caracterizează, astăzi, o formă a strălucirii noilor îmbogăţiţi care sare în ochi. Nu mai este un secret pentru nimeni că Sarkozy este atras de lucrurile scumpe şi strălucitoare, precum ceasurile Rolex.

Le Point a publicat, pe 3 mai 2007, un articol în care spunea că Sarkozy poartă "ochelari Ray-Ban, lanţ de aur" şi că acesta "iubeşte, precum rapperii, brandurile de lux, luxul, tot ce străluceşte". "Pe scurt, tot ceea ce în mitologia hip-hop se numeşte «bling-bling»".

Potrivit 20minutes.fr, care citează The Urban Dictionary, termenul provine din argoul jamaican şi se referă la sunetul aurului şi la strălucirea diamantelor. Expresia apărută în ghetourile americane ar fi fost popularizată cu succes în melodia "Bling Bling", un hit din 1999 al celor de la The BG.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sarko o ia pe Carla în vizita oficială în Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sarko o ia pe Carla în vizita oficială în Marea Britanie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă cu fructe 8 porţii - 60 minute 500g făină3 ouă100ml ulei250ml lapte25g drojdie3 linguri zahăr2 linguri miereun vârf de cuţit sare500g fructe de sezon sau congelate Se pune făina amestecată cu  sarea într-un castron. ... Citeşte