Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crăciunul, cu familia

În ciuda stresului şi a caracterului comercial al acestei sărbători, majoritatea americanilor spun că cel mai drăguţ lucru de Crăciun este timpul petrecut cu familia şi prietenii, potrivit rezultatelor unui sondaj, preluate de Reuters.

66% dintre persoanele intervievate de Harris Interactive spun că timpul petrecut cu persoanele iubite reprezintă cel mai important aspect al Crăciunului, urmat, la distanţă, de petreceri şi cadouri.

"În fiecare an auzi mormăieli de genul: «Iar trebuie să stau cu familia, trebuie să fac asta...», dar, de fapt, asta crede toată lumea că înseamnă această sărbătoare", a declarat Regina Corso, coordonator al acestui sondaj.

Mai puţin de 10% dintre participanţii la studiu au spus că de-abia aşteaptă dineurile şi petrecerile, în timp ce 6% dintre ei au spus că aşteaptă cu nerăbdare cadourile, iar 4% spun că vor să se uite la emisiunile speciale de Crăciun şi să asculte colinde.

Doar 1% dintre cei 2.455 de participanţi au declarat că îşi doresc cel mai mult să primească daruri, în timp ce 9% au recunoscut că nu sunt entuziasmaţi de această sărbătoare.

Sondajul a mai scos la iveală mici diferenţe între generaţii. 75% dintre persoanele cu vârsta peste 62 de ani au declarat că speră să petreacă timpul cu familia şi prietenii, în timp ce 59% dintre persoanele cu vârste între 18 şi 30 de ani au spus că îşi doresc mai mult să primească daruri.

Participanţi la acest sondaj au fost rugaţi să spună şi ce cred ei că simt ceilalţi în preajma Crăciunului.

Doar 33% dintre oameni au spus că majoritatea oamenilor cred că sărbătorile de iarnă sunt o ocazie de a petrece timpul cu persoanele iubite şi de a celebra tradiţii. 66% cred că ceilalţi aşteaptă mai mult cadourile de Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crăciunul, cu familia.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crăciunul, cu familia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte