Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monden

Starurile - „prea” perfecte pentru dragoste?

Multe dintre staruri sunt frumoase, talentate, bogate şi celebre, dar nu au noroc în dragoste. Ce se poate face pentru a nu avea soarta lor?

Cameron Diaz (35 de ani) - sportivă, amuzantă, sexy, grozavă, este visul oricărui bărbat. Atunci cum se explică faptul că actriţa este singură de când s-a despărţit de Justin Timberlake? Se spune că Jude Law a implorat-o să-i acorde o întâlnire, dar n-a avut mare noroc, pentru că, recent, la un eveniment pe covorul roşu, Cameron a exclamat: „Sunt celibatară şi-mi place acest lucru!”.

Diagnosticul specialiştilor: este prea grozavă. Independenţa este un lucru extraordinar, dar, dacă bărbaţii trebuie să treacă peste sute de obstacole pentru a scoate o asemenea  femeie în oraş şi dacă aceasta strigă tot timpul că este fericită că este celibatară, aceştia vor risca, cel mai probabil, să fie respinşi. Iar dacă femeia petrece prea mult timp pentru a fi cool, nici un bărbat nu se va mai obosi să facă vreun efort. Femeile trebuie să arate puţină vulnerabilitate şi să rişte să meargă la întâlnire.

Teri Hatcher (43 de ani) - viaţa ei amoroasă are multe în comun cu cea a personajului său, Susan Meyer, din serialul „Neveste disperate”. Ambele sunt drăguţe, divorţate şi prea deschise în ceea ce priveşte sentimentele lor. Nu este nimic în neregulă să fii onest, dar Teri a transformat francheţea într-o formă de artă, dând regulat interviuri în care vorbeşte despre faptul că este în căutarea iubirii. În plus, a scris o carte, „Burnt Toast”, în care mărturiseşte că are o proastă impresie despre sine. „Am din nou întâlniri, dar nu cu El. Cu nimeni”, a dezvăluit recent actriţa.

Diagnosticul specialiştilor: este prea onestă. Femeile care îşi pun sufletul pe tapet pot îngrozi potenţialul pretendent. O femeie care nu se respectă şi care caută căsătoria cu orice preţ îl va face pe candidatul la o întâlnire să presupună că dă o probă pentru rolul de „dragostea vieţii sale” şi să se panicheze. Poate fi dificil, dar discreţia este o calitate care trebuie învăţată. Bărbaţilor le place misterul şi nu vor să obţină cheile inimii femeii de la prima întâlnire.

Jennifer Aniston (38 de ani) - deşi a fost părăsită în mod public de Brad Pitt, „logodnica Americii” s-a comportat impecabil. I-a făcut acestuia urări de bine, a recunoscut că este supărată, dar s-a aruncat din nou în vâltoarea întâlnirilor romantice. A avut relaţii cu actorul Vince Vaughan şi top modelul Paul Sculfor şi, în prezent, este singură. Pe scurt, pare cea mai drăguţă fată de pe faţa pământului, dar este nefericită în dragoste.

Diagnosticul specialistului: este prea drăguţă. Amabilitatea este o calitate, dar o femeie mereu amabilă şi drăguţă îi poate face pe bărbaţi să creadă că ascunde o psihopată. Iar dacă o femeie este prea drăguţă cu fostul iubit, lumea poate crede că aceasta mai are încă sentimente faţă de acesta şi nici un bărbat nu vrea să concureze cu „fostul”. Nu trebuie să te comporţi urât cu fostul iubit, dar trebuie, cel puţin, să fii onestă.

Renee Zellweger (38 de ani) - este câştigătoare de premiu Oscar, dar în cazul bărbaţilor, merită Zmeura de Aur. Mariajul său cu cântăreţul Kenny Chesney a durat 128 de zile şi, în ciuda logodnelor cu Jim Carrey şi Jack White, actriţa este din nou singură. Mai mult, şi-a anunţat intenţia de a se mărita cât se poate de repede. Recent, ea a fost surprinsă în compania lui Sir Paul McCartney (da, este adevărat!). Renee este ca o rachetă de detectat bărbaţii şi acest lucru este înfricoşător.

Diagnosticul specialiştilor: este prea disperată. Nici un bărbat nu doreşte să se simtă ca o ţintă, iar reprezentanţii sexului tare pot simţi ceasul biologic al unei femei de la un kilometru. Femeile care anunţă clar că vor un soţ şi copii înfricoşează bărbaţii. Dragostea are nevoie să se dezvolte lent, procesul nu trebuie grăbit. Alesul inimii se caută cu calm şi răbdare.

Kylie Minogue (39 de ani) - nu se poate spune nimic urât despre cântăreaţa australiană - superstar, supravieţuitoare a unui cancer la sân, plină de fantezie, simbol al comunităţii gay, cea mai bună prietenă a unei femei – toată lumea o adoră.

Viaţa ei este formată dintr-un vârtej de ţinute uimitoare, hituri şi concerte de vis şi, chiar şi după ce a fost părăsită de actorul Olivier Martinez, a reuşit să-şi păstreze alura şic şi să rămână discretă. Nu s-a angajat în critici la adresa fostului iubit, dar a părut furioasă când a aflat de intenţia lui Jason Donovan, un alt „fost”, de a scrie o autobiografie plină de detalii picante. Singura problemă este că în viaţa sa nu pare a exista loc pentru un bărbat.

Diagnosticul specialiştilor: are prea mult succes. Nu este un lucru neobişnuit ca bărbaţii să se simtă copleşiţi de succesul partenerei. Iar starurile au aceleaşi probleme ca şi oamenii obişnuiţi. În cazul unei femei care o duce bine şi are un cerc de prieteni şi o familie, un bărbat poate cu greu să-şi facă loc în viaţa ei. Soluţia este ca această femeie să găsească loc în viaţă şi pentru o relaţie sentimentală.

Dannii Minogue (36 de ani) - sora lui Kylie este, de asemenea, uimitoare, sexy şi celibatară, dar, în ciuda unui mariaj destrămat şi a unui şir de relaţii, Dannii nu pare a putea găsi bărbatul potrivit. „Ar fi bine să poţi comanda prin poştă bărbatul perfect”, a spus aceasta recent. Standardele lui Dannii sunt foarte ridicate. Bărbatul ei trebuie să arate bine, să fie bogat, inteligent, amuzant, de succes... şi, deşi prietenii săi gay întrunesc calităţile acestea, ea caută un partener heterosexual, celibatar şi care să corespundă profilului.

Diagnosticul specialiştilor: este prea pretenţioasă. Este bine să ştii ceea ce cauţi. De cealaltă parte, şansele de a găsi bărbatul potrivit sunt limitate. Bărbatul potrivit ar putea fi chiar cel căruia îi lipseşte una dintre calităţile căutate. Femeile de acest gen ar trebui să adopte o atitudine mai deschisă şi să acorde iubirii o şansă.

„Destul” de perfecte?

Madonna - cântăreaţa americană s-a îndrăgostit de regizorul britanic Guy Ritchie pentru că acesta i-a fost aproape şi a sprijinit-o. Pe parcursul relaţiei lor, cei doi şi-au dezvoltat interese comune - Cabala, viaţa la ţară, activităţile caritabile, copiii lor – care îi ajută să meargă în aceeaşi direcţie.

Nicole Kidman - mariajul cu Keith Urban a fost zguduit după ce cântăreţul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, la câteva săptămâni de la nuntă. Angajamentul celor doi s-a dovedit a fi puternic, pentru că actriţa australiană şi-a sprijinit soţul, a renunţat la a încerca să rămână însărcinată, pentru că acesta nu era pregătit, şi i-a fost loială 100%.

Christina Aguilera - mariajul cântăreţei pare extrem de solid, pentru că aceasta a ales să nu se căsătorească cu un star, ci cu producătorul Jordan Bratman. Cântăreaţa americană a ştiut că este loc doar pentru un singur star, iar cuplul pare foarte fericit.

Julia Roberts – de când s-a îndrăgostit de operatorul video Danny Moder, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-i creşte pe cei trei copii ai cuplului. Iar hotărârea de a fi o nevastă obişnuită mai degrabă decât un star pe covorul roşu pare o soluţie foarte fericită pentru ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starurile - „prea” perfecte pentru dragoste?.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Starurile - „prea” perfecte pentru dragoste?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei