Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru femeile de afaceri

J. K. Rowling, Posh Beckham şi Margaret Thatcher, modele de viaţă

Scriitoarea J. K. Rowling, Victoria Beckham, membră a trupei Spice Girls, şi Margaret Thatcher, fost premier al Marii Britanii, au fost incluse într-un top al celebrităţilor-modele de viaţă pentru femeile de afaceri, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Regatul Unit, transmite Reuters.

Celebrităţile extrem de diferite care au fost incluse în acest top realizat de o reţea de internet destinată femeilor de afaceri, everywoman.com, şi de banca NatWest au în comun faptul că realizările lor constituie o sursă de inspiraţie pentru semenele lor.

Pe primul loc în top s-a situat scriitoarea britanică J. K. Rowling, creatoarea francizei de succes "Harry Potter", datorită căreia a devenit mai bogată decât regina Elisabeta, cu o avere estimată, la sfârşitul lui iunie, la 545 milioane de lire sterline (807 milioane de euro).

Autoarea britanică este urmată în top de fondatoarea companiei The Body Shop, Anita Roddick, care a decedat în septembrie, şi de fostul premier al Marii Britanii Margaret Thatcher.

La sondaj au participat 1.887 de femei ale căror companii aveau o cifră de afaceri medie de 2,6 milioane de dolari.

Sondajul a scos la iveală faptul că 86% dintre femei cred că celebrităţile care au propriile afaceri joacă un rol pozitiv în încurajarea semenelor lor care doresc să-şi fondeze propria companie.

Femeile cu vârsta sub 25 de ani prezentau de trei ori mai multe probabilităţi de a fi influenţate de celebrităţi-femei de afaceri decât de modele de viaţă tradiţionale, potrivit aceluiaşi sondaj.

"Victoria Beckham şi Katie Price inspiră tinerele generaţii de viitoare femei de afaceri", a spus Karen Gill, cofondator al everywoman.com.

În top au mai fost incluse Karen Brady, director administrativ al Birmingham City Football Club (locul al 6-lea), Stella Rimington, prima femeie director al MI5 (pe locul al 10-lea), top modelul şi realizatoarea de televiziune Katie Price, cunoscută şi sub numele de Jordan (locul al 11-lea), designerul Stella McCartney (locul al 14-lea), cântăreaţa şi creatoarea de modă Victoria Beckham (locul al 17-lea), top modelul Elle Macpherson (locul al 18-lea), Rebekah Wade, editor al publicaţiei The Sun (locul al 20-lea).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului J. K. Rowling, Posh Beckham şi Margaret Thatcher, modele de viaţă.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
J. K. Rowling, Posh Beckham şi Margaret Thatcher, modele de viaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei