Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secretele unei relaţii reuşite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În orice relaţie există lucruri pe care este bine să le faceţi şi lucruri pe care ar fi mai bine să le evitaţi. Pentru a avea mai multe şanse de a-l cuceri şi mai ales de a-l păstra lângă dumneavoastră pe bărbatul de care v-aţi îndrăgostit, trebuie să fiţi atentă la câteva amănunte, care însă cântăresc mult într-o relaţie.

Lăsaţi-l să plătească!

Mulţi bărbaţi acordă încă atenţie acestui detaliu. Dacă vă invită în oraş, nu insistaţi să plătiţi dumneavoastră consumaţia. Se va simţi rănit în orgoliu.

Vorbiţi despre sport!

Nu strâmbaţi din nas dacă el încearcă să spună ceva despre echipa favorită de fotbal sau despre pilotul preferat de Formula 1. Arătaţi-vă interesată, chiar dacă nu aveţi habar despre aceste domenii. Faptul că îl ascultaţi înseamnă mult pentru el.

Seduceţi-i prietenii!

Cucerirea prietenilor lui apropiaţi reprezintă un adevărat atu pentru dumneavoastră. Fiţi naturală şi discretă, în nici un caz vulgară! O dată ce prietenii săi v-au îndrăgit, ataşamentul lui pentru dumneavoastră va fi şi mai puternic.

Flataţi-i egoul!

Arătaţi-vă total dezinteresată de toţi ceilalţi bărbaţi din jur. Comportaţi-vă ca şi cum el ar fi singurul reprezentant de sex masculin de pe întreg pământul.

Faceţi mici gafe.

Cântaţi dezastruos atunci când sunteţi sub duş, vi se întâmplă să vărsaţi paharul de vin sau vă întâlniţi faţa în faţă cu el în toaleta bărbaţilor? Nici un bărbat nu poate rezista farmecului femeilor atunci când fac mici gafe.

Fiţi sexy, dar nu exageraţi.

A fi sexy nu înseamnă neapărat a vă descoperi cât mai mult din corp. Lăsaţi-l să vă descopere treptat. Nu-i oferiţi totul pe tavă dintr-o dată.

Fiţi gentilă!

Nu înseamnă că trebuie să vă comportaţi precum Maica Theresa. Manifestaţi-vă altruismul faţă de el de fiecare dată când se iveşte ocazia. Fiţi sensibilă şi încercaţi să-l ajutaţi ori de câte ori are nevoie. Important este să ştie că sunteţi mereu alături de el.

Fiţi feminină!

Nu ezitaţi să vă folosiţi de toate atuurile pe care le are la dispoziţie o femeie pentru a-l cuceri. Parfumul, rimelul, fardurile, rujul sunt aliaţi de bază ai unei femei, însă nu exageraţi. Vocea şi gesturile sunt, de asemenea, arme foarte bune de seducţie.

Lăsaţi-l să aibă grijă de dumneavoastră!

Bărbaţilor le place să creadă că ei sunt stâlpul de rezistenţă în cuplu. Lăsaţi-l să aibă senzaţia că el este cel care vă protejează şi care este îngerul dumneavoastră păzitor.

Nu fiţi posesivă!

Bărbaţii urăsc hiperposesivitatea. Nu înseamnă că trebuie să fiţi indiferentă. Acceptaţi-i colegele şi nu faceţi o criză de fiecare dată când primeşte un telefon de la o femeie.

Lăsaţi-vă curtată!

Nu este nimic rău să-l lăsaţi să subînţeleagă că sunteţi o femeie dorită şi de alţi bărbaţi. Ceea ce trebuie să ştie partenerul din această situaţie este faptul că, dintre toţi, el este cel cu care dumneavoastră aţi ales să fiţi împreună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretele unei relaţii reuşite.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Secretele unei relaţii reuşite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei