Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apariţie în premieră

Petre Roman şi iubita lui, Silvia Chifiriuc, la "Dansez pentru tine"

Petre Roman şi iubita sa, Silvia Chifiriuc, îşi fac prima apariţie publică de când şi-au recunoscut oficial relaţia, dansând în scop umanitar la Pro TV, astăzi, în emisiunea "Dansez pentru tine", la invitaţia revistei The ONE, informează postul de televiziune.

De asemenea, în cadrul show-ului, o pereche de dansatori de salsa din America fac dovada talentului şi a performanţelor obţinute pentru a ajuta o fetiţă de la ţară, săracă şi foarte talentată, să primească un ajutor financiar pentru a trăi în condiţii decente.

Unul dintre fraţii tripleţi dintr-o familie nevoiaşă suferă de tetrapareză spastică, iar în ajutorul lui vin nişte tripleţi gimnaşti, care vor cuceri ringul de la "Dansez pentru tine".

Pe lângă momentele speciale de dans, vor încălzi ringul de la "Dansez pentru tine" şi concurenţii rămaşi în competiţie care face show pe ritmuri de tango şi hip-hop. Emoţiile vor fi uriaşe pentru cele două perechi aflate la duel, a căror soartă va fi decisă de votul telespectatorilor Pro TV.

Mihai Botezat are 28 de ani, este profesor de religie la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc şi dansează împreună cu Ioana Ginghină pentru ca 211 de copii cu să mai mai poată avea parte de educaţie şi învăţătură. În urma cu câteva luni, conducerea şcolii a fost sesizată că trebuie să elibereze în mai puţin de doi ani clădirea care aparţine Consiliului Judeţean Suceava. "Toţi concurenţii luptă pentru cineva din familia lor. Mihai este un om minunat şi sensibil, care luptă pentru elevii lui şi, de fapt, pentru viitorul ţării", a subliniat Ioana Ginghină care luptă pentru cauza copiilor din România alături de "Domnul Profesor", cum i se spune lui Mihai. Telespectatorii Pro TV care vor să contribuie la viitorul a mai bine de 200 de copii pot vota prin SMS la 1776, cu textul Mihai sau Ioana sau pot suna la telefonul 0900760602.

Ionel este un băiat adoptat, care îşi iubeşte părinţii mai mult decât orice pe lume şi dansează cu Delia Matache pentru un tratament adecvat bolii tatălui său, imobilizat la pat de cinci ani, şi pentru un scaun cu rotile, cu ajutorul căruia să poată ieşi la aer. În momentul de faţă, mama este singura care se ocupă de el. Telespectatorii Pro TV care vor să-l susţină pe Ionel în lupta pentru împlinirea visului său pot suna la 0900760601 sau pot trimite SMS la 1776, cu textul Delia sau Ionel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petre Roman şi iubita lui, Silvia Chifiriuc, la "Dansez pentru tine".
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petre Roman şi iubita lui, Silvia Chifiriuc, la "Dansez pentru tine"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei