Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cavalli confirmă

Jennifer Lopez este însărcinată

Sarcina lui Jennifer Lopez a fost confirmată din întâmplare de Roberto Cavalli, designerul ţinutelor de scenă ale cântăreţei, care până în prezent a refuzat să comenteze speculaţiile apărute în presă potrivit cărora ar aştepta un copil, informează dailymail.co.uk.

Întrebat ce tip de haine creează pentru clientele sale celebre, Cavalli a replicat: "Ei bine, Jennifer Lopez, în acest moment, cere haine speciale, pentru că este însărcinată".

"Este foarte complicat, pentru că ia proporţii pe zi ce trece", a declarat Cavalli pentru revista People. Cavalli a spus că a creat foarte multe ţinute largi pentru cântăreaţa în vârstă de 38 de ani, care în prezent este în turneu împreună cu soţul său, cântăreţul Marc Anthony.

În ultimele săptămâni, spectatorii care au asistat la concertele lui Lopez au remarcat că aceasta a început să se îngraşe şi că poartă încălţăminte cu tocuri joase pentru coregrafiile mai dificile.

Deşi Jennifer Lopez refuză în continuare să confirme sau să infirme sarcina, foşti ei iubiţi s-au grăbit să o felicite. Fostul său soţ, Chris Judd a declarat recent că "îi doreşte tot binele din lume", în timp ce fostul său iubit P. Diddy a spus că îi va trimite o mulţime de cadouri de lux bebeluşului.

Presa americană scrie despre Jennifer, care nu şi-a ascuns niciodată intenţiile de a fi mamă, că este deja însărcinată în luna a patra şi că ar avea gemeni.

Acesta ar fi primul copil al cuplului format din Jennifer Lopez şi cântăreţul Marc Anthony, în vârstă de 39 de ani, care mai are trei copii din relaţii anterioare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez este însărcinată.
 Vizualizări articol: 393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez este însărcinată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei