Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Studiu

Sex la metru pătrat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultima perioadă asistăm la un adevărat exod al vedetelor, care optează din ce în ce mai frecvent pentru locuinţele simple şi cu suprafeţe reduse în defavoarea palatelor opulente, în care te poţi rătăci. Tot mai multe cupluri, indiferent dacă e vorba de vedete sau muritori de rând, din Europa sau dincolo de Ocean, îşi concentrează acum atenţia pe "cuiburile de nebunii" cu camere puţine, însă primitoarea şi care oferă mult confort şi siguranţă. Din câte se pare, această tendinţă este de bun augur şi pentru sex. Un studiu recent a demonstrat că amorezii care împart 50 de metri pătraţi au parte de o viaţă sexuală mult mai activă decât cuplurile care locuiesc într-o încăpere de peste 100 de metri pătraţi. Prima dintre vedetele influenţate se pare de acest studiu este diva sud-americană Jennifer Lopez, care după ani buni în care s-a ghidat după motto-ul "mare şi bun" a decis să se întoarcă la un stil de viaţă simplu. Ca atare, a scos la vânzare colecţia de maşini şi imensele sale proprietăţi, pentru a-şi stabili domiciliu într-o casă cu mult mai mică. Exemplul ei a fost urmat şi de moderatoarea Oprah Winfrey, care şi-a scos la "mezat" uriaşa sa locuinţă din Chicago Water Tower Place, a cărei proprietară este din 1993, pentru a se muta într-un apartament ceva mai modest.

Casă mare, satisfacţie mică

Cercetătorii "au luat la întrebări" 500 de nuclee familiare, cupluri şi familii, cu vârste cuprinse între 25 şi 65 de ani din marile oraşe ale Europei, iar concluzia a fost clară. Cei mai mulţi dintre ei, mai precis 45 la sută, preferă casele mici, iar asta în primul rând din motive economice, atât în ceea ce priveşte chiria cât şi cheltuielile de întreţinere şi de amenajare. 32 la sută dintre persoanele intervievate, sunt de părere că locuinţele cu dimensiuni mai mici sunt mai uşor de întreţinut şi de amenajat, în timp ce 15 procente se simt mult mai confortabil şi mai în siguranţă în astfel de locuinţe, pe care le consideră un refugiu departe de haosul din oraş şi de stresul din viaţa de zi cu zi. Restul de opt la sută citează motive precum necesitatea de a sta singuri, fără a împărţi spaţiul cu un coleg sau un alt chiriaş. Deşi există mulţi care se plâng de lipsa de spaţiu dintr-o astfel de locuinţă, ei trebuie totuşi să se resemneze că măcar viaţa lor sexuală nu are are de suferit. Nu se ştie dacă de vină este apropierea fizică sau intimitatea care apare, de voie de nevoie, din cauza necesităţii de a împărţi un spaţiu redus, cert este că o astfel de locuinţă găzduieşte adevărate nopţi de pasiune. "Frecvenţa raporturilor sexuale creşte cu 20 la sută în cazul cuplurilor care locuiesc într-un apartament mai mic, de bun augur fiind atmosfera intimă şi de complicitatea care apare între partenerii care împart un mediu mic", a explicat sexologul Serenella Salomoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sex la metru pătrat.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sex la metru pătrat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei