Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Top

Sting, cel mai prost compozitor de versuri

"

Sting, solistul trupei reunite The Police, s-a situat pe primul loc în topul celor mai proşti compozitori de versuri, din cauza "infatuării enorme şi a excesului de spiritualitate", potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o renumită revistă muzicală, informează Reuters.

Fostul profesor de şcoală convertit în star rock "ar trebui să se limiteze la a compune muzică instrumentală", este de părere revista Blender, care a realizat acest sondaj.

Pe locul al doilea în top s-a situat toboşarul trupei Rush, Neil Peart, acesta fiind urmat în top de solistul trupei Creed, Scott Stapp, chitaristul trupei Oasis, Noel Gallagher, şi rocker-ul Dan Fogelberg.

Sting, care în prezent se află în Belgia, în cadrul turneului de revenire pe scena muzicală internaţională a trupei The Police, s-a situat pe primul loc în top pentru mai multe "păcate", precum inserarea în versurile hitului "Don't Stand So Close to Me" a numelui romancierului rus Vladimir Nabokov, pentru a da mai multă importanţă textului, citarea unui text de pe abţibildurile utilizate de Volvo - "If You Love Someone Set Them Free" - şi utilizarea citatelor din lucrări ale lui Chaucer, Sfântului Augustin şi Shakespeare.

Rocker-ul canadian Neil Peart s-a situat pe locul al doilea în top, din cauza versurilor "groaznic de bogat ornamentate cu elemente fantastice şi ştiinţifice", în timp ce Gallagher a fost inclus în top pentru că "pare incapabil să urmărească o metaforă de-a lungul unui singur vers".

Solistul trupei Led Zeppelin, Robert Plant, ocupantul locului al 23-lea, a fost criticat pentru meditaţiile sale tolkieniene despre Gollum şi Mordor în melodia "Ramble On". Carly Simon, ocupantul locului al 31-lea, a fost criticat pentru rimele "yacht" (iaht n.r.), "apricot" (caisă n.r.) şi "gavotte" (gavotă - veche melodie franţuzească ce se dansa la curtea regală n.r.) în "You're So Vain". Paul McCartney s-a situat pe locul al 38-lea în top, din cauza melodiei "Ebony and Ivory", duetul său cu Stevie Wonder care are influenţe puternic sociale.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sting, cel mai prost compozitor de versuri.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sting, cel mai prost compozitor de versuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Compozitor trimis de
(10 oct 2007, 19:59:23
Titlul corect: "Cel mai prost versificator" sau " Cel mai prost poet".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează