Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vânzare

Obiecte personale aparţinând lui Ozzy şi Sharon Osbourne, scoase la licitaţie

"

Celebru cuplu rock Ozzy şi Sharon Osbourne s-au hotărât, după ce copiii lor s-au mutat de acasă, să vândă la licitaţie o parte din lucrurile de care nu mai au nevoie şi care sunt evaluate la o sumă totală de un milion de dolari, informează Reuters.

Peste 600 de obiecte, bijuterii, costume, tablouri şi piese de mobilier din cele trei locuinţe ale cuplului, din Beverly Hills şi Malibu, Statele Unite, şi Buckinghamshire, Marea Britanie, vor fi scoase la vânzare în cadrul unei licitaţii care va avea loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

Suma obţinută din vânzarea obiectelor va fi utilizată de fundaţia lui Sharon Osbourne în beneficiul bolnavilor de cancer la colon, pentru diverse acţiuni caritabile.

Printre obiectele care vor fi scoase la licitaţie se numără o statuie aurită a lui Buddha, mobila în stil Ludovic al XVI-lea din dormitorul cuplului, o pereche de ochelari de soare ai lui Ozzy, un vehicul de teren cu care cântăreţul a avut un accident destul de grav în 2003, patul învelit în piele neagră, care a fost utilizat de fiul cuplului, Jack, şi rochii care au fost purtate de Sharon şi de fiica lor, Kelly. Cei doi copii mai mici ai cuplului Osbourne s-au lansat în lumea divertismentului cu ajutorul reality show-ului "The Osbournes", difuzat de postul de televiziune MTV. Fiica mai mare a lui Ozzy, Aimee, a refuzat să participe la această emisiune.

Sharon Osbourne a declarat că obiectele scoase la licitaţie au fost colecţionate de ea şi soţul său de la începutul căsniciei lor, în urmă cu 25 de ani. Sharon şi Ozzy Osbourne formează unul dintre cele mai bogate cupluri din Marea Britanie.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 58 de ani, a devenit celebru ca solist al trupei de heavy-metal Black Sabbath, după care s-a orientat spre o carieră solo.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiecte personale aparţinând lui Ozzy şi Sharon Osbourne, scoase la licitaţie.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Obiecte personale aparţinând lui Ozzy şi Sharon Osbourne, scoase la licitaţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează