Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recompensă

Catherine Deneuve, omagiată la Hollywood de Institutul American de Film

"

Actriţa franceză Catherine Deneuve va fi omagiată la Los Angeles, luna viitoare, cu ocazia festivalului internaţional organizat de Institutul American de Film (AFI), au anunţat coordonatorii prestigiosului eveniment, transmite AFP. Organizatorii festivalului au dorit să sublinieze "contribuţia extraordinară la cinematografia internaţională" a actriţei franceze. Deneuve a fost nominalizată la premiile Oscar şi BAFTA, a câştigat un premiu César pentru rolul din "Indochina" şi a fost recompensată cu un Urs de Aur pentru rolul din "8 femei".

Alături de Catherine Deneuve, în vârstă de 63 de ani, va fi omagiată şi actriţa americană Laura Linney, nominalizată la Oscar pentru rolurile din "You Can Count on Me" (2000) şi "Kinsey" (2004) şi premiată cu Emmy pentru rolurile din "Iris cea sălbatică" şi "Frasier", se indică într-un comunicat emis de AFI.

Anul acesta, programul AFI Fest include două premiere mondiale – documentarele "Public Enemy: Welcome to the Terrordome" şi "1.000 Journals", două premiere americane – "The Tracey Fragments" şi "With Your Permission", şi 11 filme foarte apreciate în festivaluri, printre care "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" (Palme d’Or), "The Diving Bell and the Butterfly" (premiul de regie la Cannes, acordat lui Julian Schnabel), "Persepolis", "The Flight of the Red Balloon" şi "Secret Sunshine" (premiul pentru cea mai bună actriţă la Cannes, acordat lui Do-yeon Jeon).

Festivalul, care se va defăşura în perioada 1 - 11 noiembrie, se va deschide cu filmul "Învăţăm din greşeli / Lions for Lambs", în regia lui Robert Redford.

La acest eveniment sunt, de obicei, prezentate în premieră pentru publicul din Los Angeles filme care au circulat pe la celelalte festivaluri în timpul anului şi care sunt /au şansa să fie propuse la Oscar. Festivalul organizat de AFI Fest reprezintă, de fapt, o ocazie de promovare pentru aceşti potenţiali concurenţi la renumitele premii acordate de Academia americană."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Catherine Deneuve, omagiată la Hollywood de Institutul American de Film.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Catherine Deneuve, omagiată la Hollywood de Institutul American de Film0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent