Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii

Arctic Monkeys şi Muse, marii câştigători la Q Awards 2007

"

Trupele Arctic Monkeys şi Muse şi cântăreaţa Amy Winehouse s-au numărat printre marii câştigători ai premiilor decernate de prestigioasa revistă Q, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la Londra, informează BBC News Online.

Arctic Monkeys a fost premiată la categoria "cea mai bună trupă din lume", dar a ratat alte două mari premii, la categoriile "cel mai bun album" şi "cea mai bună interpretare live".

Grupul de rock Muse, care a susţinut un concert la Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute, a câştigat, ca şi la ediţia de anul trecut, premiul pentru cea mai bună trupă live, în timp ce Amy Winehouse a primit premiul pentru cel mai bun album, "Back to Black".

Manic Street Preachers a primit premiul pentru cea mai bună melodie a anului, "Your Love Alone is Not Enough", în timp ce Kaiser Chiefs au fost recompensaţi de revista Q cu premiul pentru cel mai bun videoclip, "Ruby".

Enemy a primit premiul pentru cea mai bună trupă debutantă, în timp ce Kate Nash a primit premiul pentru cel mai bun artist debutant.

În cadrul ceremoniei, care a avut loc la Grosvenor House Hotel, au fost premiaţi pentru întreaga carieră şi contribuţia la dezvoltarea industriei muzicale mai mulţi artişti: Sir Paul McCartney a primit titlul de "simbolul anului 2007", Kylie Minogue a fost numită "idolul anului 2007", iar fostul solist al trupei Blur, Damon Albarn, a primit premiul pentru inovaţie.

Minogue, în vârstă de 39 de ani, care a apărut cu o coafură în stilul celei purtate de Marilyn Monroe şi o rochie neagră, a fost ovaţionată îndelung de colegii săi de breaslă. Aceasta a fost prima sa apariţie la o ceremonie de premiere de la revenirea ei pe scena muzicală după ce a urmat un tratament împotriva cancerului la sân.

Fostul chitarist al trupei Smiths, Johnny Marr, a fost premiat pentru contribuţia sa la dezvoltarea muzicii, iar Ian Brown a primit titlul de "legendă a muzicii"

La cea de-a 21-a ediţie a premiilor decernate de revista Q au mai fost premiaţi Stereophonics, pentru cel mai bun cântec clasic, "Local Boy in the Photograph", şi The Verve, pentru cel mai bun album clasic, "Urban Hymns".

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arctic Monkeys şi Muse, marii câştigători la Q Awards 2007.
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic Monkeys şi Muse, marii câştigători la Q Awards 20070.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează