Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2008 - Anul XIII, nr. 216 (3897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primele disponibilizări de la Colgate-Palmolive Braşov, după 15 septembrie

Compania americană Colgate-Palmolive va începe disponibilizările angajaţilor fabricii din Braşov după 15 septembrie, urmând ca până la sfârşitul acestui an, să fie disponibilizaţi toţi cei 190 de angajaţi, după care clădirea şi terenul fabricii a fi vândute.

Prima tranşă de disponibilizări va cuprinde 28 de angajaţi, iar după încheierea activităţii fabricii din Braşov, producţia va fi transferată la fabricile companiei din Polonia, potrivit Gabrielei Popescu, Legal Director Colgate-Palmolive România.

"Fabrica Colgate-Palmolive din Braşov este încă operaţională. Producţia va înceta treptat, până la sfârşitul anului, primul grup de 28 de angajaţi afectaţi de închiderea fabricii urmând să îşi înceteze activitatea săptămâna viitoare. În conformitate cu valorile companiei noastre, servicii de plasare a forţei de muncă şi pachet compensatoriu sunt acordate angajaţilor afectaţi", a declarat Popescu pentru corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, reprezentantul fabricii a declarat că terenul şi clădirea fabricii situate în centrul Braşovului vor fi puse ulterior în vânzare.

"La anunţarea intenţiilor sale angajaţilor din Braşov, la începutul acestui an, compania i-a asigurat pe aceştia că aceste acţiuni nu sunt rezultatul contribuţiei lor, a performanţelor fabricii din Braşov sau a activităţii companiei în România", a adăugat Popescu.

Fabrica de la Braşov va fi închisă ca urmare a unui program mai amplu de restructurare al companiei privind reorganizarea globală şi consolidarea activităţii, potrivit sursei citate. Compania a anunţat că, deşi va închide fabrica din Braşov, îşi va continua activitatea pe piaţa românească, deoarece Colgate deţine unul din primele două locuri la capitolul cotă de piaţă în ce priveşte pasta de dinţi.

Colgate-Palmolive a intrat pe piaţa românească în 1992, când a înfiinţat societatea mixtă Colgate-Palmolive România, alături de Norvea, cu facilităţi de producţie la Braşov şi Bucureşti.

Colgate a preluat fabrica de la Braşov în urmă cu 16 ani şi a relansat marca Super Cristal, destinată consumatorilor cu venituri medii şi mici.

Colgate mai producea la Braşov cremele Norvea şi after-shave-urile Damaris. Din portofoliul Colgate - Palmolive mai fac parte săpunurile şi gelurile de duş Palmolive, pasta de spălat vase Axion, soluţia de spălat geamuri Ajax, deodorantele Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele disponibilizări de la Colgate-Palmolive Braşov, după 15 septembrie.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primele disponibilizări de la Colgate-Palmolive Braşov, după 15 septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei